Modden för dig som aldrig kan förlåta Blizzard för Diablo 3.

#Diablo 3 är idag ett väldigt annorlunda spel gentemot det som släpptes för två år sedan men många föredrar ändå de första spelen. #Diablo kan dock vara lite knepigt att köra på dagens datorer och i den mycket högre upplösning moderna skärmar erbjuder - något modden Diablo HD Mod försöker rätta till.
Högre upplösningar, stöd för widescreen-formatet och bättre samarbete med de senaste Windows-versionerna är några av huvudpunkterna för modden. Den passar också på att lägga till nya uppdrag och karaktärsklasserna Barbarian och Assassin. Se höjdpunkterna i trailern!

De ändrar trädet massivt en gång var 4:e månad ungefär, vilket också bidrar stort till att spelet känns nytt och fräscht hela tiden. Samt att de patchar in nytt content varannan vecka :P 30/09 Tyckte skillsen i skilltree gjorde för liten skillnad när jag testade. Men nu var det skitlänge sen jag testade, så jag minns inte riktigt 29/09 Jag med, den första tiden. Men följ en build online så du lär dig grunderna så kommer du greppa det hela relativt enkelt & snabbt. Komplexiteten är ju samtidigt det som gör spelet roligt i längden, man kan fastna i timmar (på jobbet) och fundera ut nya... 29/09 Hur spelar man detta online? :| 28/09 Sant. Visst förskönar man majoriteten av alla fina spelminnen. Men det finns undantag. "Diablo 1" och "System Shock 2" är ett par exempel som verkligen står ut från mängden. edit: Glöm ej heller att Diablo 1 kunde man spela i nätverk med ett enda exempl... 25/09 Ja, verkligen. Vilka minnen! Bara jag hör den låten blir jag påmind om hur otroligt mycket _roligare_ Diablo 1 var än D3. Jag personligen tyckte t o m att D1 hade mer replayvärde än D2 konstigt nog, och återvände gång på gång till D1 genom åren. Makalös... 25/09 När jag testade det så tyckte jag det var för stort skilltree... 24/09 Det fanns spel jag spelade ohyggligt mycket när jag växte upp också, men jag har vett att inse att min hjärna lurar mig genom att romantisera det mesta. Det är skillnad på bra spel och nostalgi. 24/09 Jag pressar vidare i Path of Exile. Har spelat det längre än D2 nu och har fortfarande väldigt roligt eftersom spelet patchas väldigt väldigt ofta både med nytt content och stora ändringar i passiva skill-trädet. Alltid kul som fan att skapa nya builds... 24/09 Ja, jag spelade också det 2010, men då fanns inte D3 :) 24/09
Skicka en rättelse