Trots att Xbox Live Arcade-utgåvan av #Codemasters klassiska [[Amiga]]-titel #Sensible World of Soccer var tänkt att släppas tillsammans med #Ataris klassiska retropangare #Tempest redan idag så lyser titeln ännu med sin frånvaro. Spelet - ursprungligen var tänkt att släppas redan i början av [[2007]] - dras trots upprepade förseningar fortfarande med så allvarliga fel att det kort efter lanseringen i morse drogs tillbaka.

Utvecklaren #Sensible Software lovar på branschsajten GamesIndustry.biz att man "snart" skall återställa ordningen och tillhandahålla en fungerande version. Således kommer den som redan hunnit hämta hem spelet att tvingas radera det för att ladda ned det på nytt. Som FZ tidigare berättat kostar spelet 800 [[Microsoft Points]] (motsvarande 55 kronor).

Yep, jag hade en Bug. Otroligt ful, såg ut som en nyckelpiga med penis om man höll den uppochner. Den var bra till vissa spel dock. Redsticken var den med utbytbara handtag - en boll, ett skaft och ett pilothandtagsliknande. Underbar joystick, men den... 22/12 Ohh helt klart bästa joysticken nånsin ! Tac-2 got nothing on redball :) 22/12 Redstick joyarna.. var det inte dom man kunde byta stickan på? Jo, dom var/är också rätt bra. Men är det någon som minns joysticken 'The bug'? Den var fan underbar (så länge den fungerade). Hade en liten precis sticka och 2 fireknappar som man kunde nå... 21/12 Tac-2 i all ära men den lilla saken gav mig svåra kramper i handen. Var och är själv ett fan av redball och redstick joystickarna: http://www.syntaxerror.nu/joy003.jpg och de användes flitigt i Swos till den grad att jag minns att vi hade fått tjockare... 21/12 Icke!! :P Tac-2 var simplistisk i sin design, bekväm i handen och väldigt hållbar. Boss tyckte jag sög.. hade ju bara en knapp och den var plasserad uppe på stickan vilket gjorde att man var tvungen att både styra och sköta avfyrningen med samma hand... 21/12 Tac2an är så vansinnigt överhypad. Bästa joysticken var lätt, alla kategorier, Boss: http://www.clive.nl/images/23261.jpg Vore det inte fränt att skapa ett fanboywar om en 20 år gammal produkt? :) 21/12 bara man fick en tac2 till så hade allt varit super 20/12 MEN FÖR !"##¤%¤ 19/12 satt och väntade på det ju :( 19/12 http://darthno.ytmnd.com/ 19/12
Skicka en rättelse