Om du inte har fastnat för årets mmo-skörd med #The Elder Scrolls Online, #Wildstar och #Archeage, så kanske du kan hitta frälsningen i det två år gamla #Guild Wars 2 istället. Spelet har inte någon månadskostnad, men däremot kostar det att köpa grundpaketet.

Fast inte just nu. Från och med idag klockan 9.00 fram till 21.00 den 1 oktober så är det helt gratis att beträda Tyria och mörda dess befolkning. Public events där man samarbetar med andra spelare, samt ett pvp-läge där man inte får någon orättvis fördel av level och rustning, hör till ljusglimtarna. Hoppa över till den officiella hemsidan för att skapa ett gratiskonto och plocka hem klienten.

Ni menar att eran personliga story inte är tillräckligt story-inriktat? finns ju hur mycket story i spelet som helst, både från din personliga story och även tusentals NPC´er man kan snacka med för att få story, eller böcker man kan läsa i t ex städer... 27/09 "mest kvalitativa mmot" är lite att ta i :) finns en anledning till att dom fiskar spelare :) 26/09 Semi-automatiska flintlåspistoler samt att regnbågen exploderar vid varje attack är för avtändande för mig. 26/09 Testa detta ffs! Klart ett av de bästa köp jag gjorde oroa dig inte om du är lvl 11 o din polare är lvl 40 och du vill att han ska hjälpa dig med ett quest så kommer din polare skalas ner till lvl 11. Finns massa saker att göra hela tiden. Dem har ett... 26/09 Jag känner sorg när det skrivs om GW2. Gav det verkligen allt, men det känns som spelet snubblade på mållinjen. Allt (!) fanns där för att göra det till en monstersuccé, men Arenanet liksom vägrade det. Jag har dock inte gett upp helt, utan kommer försö... 26/09 World vs World är dock inte tillgängligt för Trial konton. För många använde det för att skapa konton på motståndarsidan och saboterade / griefade. 25/09 Det finns ett "vanligt" pvp-läge med upp till 6v6 (har jag för mig) där det handlar om att hålla små områden osv. Sen finns world vs world som är massiva slagfält där man tar över fästningar m.m. 25/09 Arena PvP och.. . vad det nu heter, en stor karta som man tar över olika fästningar och sådant där man tävlar mot 2 andra servrar 25/09 Förstår fortfarande inte varför dom inte försökt göra något åt att det är så SATANS lätt att både speedhacka och flyhacka... Hacket har inte blivit uppdaterat på över ett år och man kan fortfarande använda det utan några som helst problem 25/09 vad är det för typ av pvp i spelet? är det bara storskaliga fighter eller finns det i mindra skala också, tex arenapvp? 25/09
Skicka en rättelse