Efter ett osedvanligt långt utvecklingsarbete har entusiasterna bakom den lagbaserade #Half-Life 2-[[mod | modifikationen]] Zombie Panic: Source släppt sitt skötebarn i en första, 654 MB tung version. I likhet med föregångaren till #Half-Life handlar det om att med alla till buds stående medel överleva ett zombieangrepp - med andra ord inte helt olikt konkurrenten Zombie Master.

Som en extra knorr tvingas spelare som oskadliggjorts av en zombie att själva resa sig som levande död för att vända sig mot sina forna lagkamrater - gissningsvis en intensiv upplevelse för den spelare som till slut blir ensam kvar som människa. Låter upplägget intressant inväntar en handfull skumma banor och en hög vassa överlevnadsverktyg nedladdning från FZ:s filarkiv.

[fi=5044]

Tack till Zyndrome, Alarcron, Silverfish för detta #nyhetstips!
Efter att ha testat lite så kan jag konstatera att jag tyckte att det var kul. Ingenting speciellt men kul, som sagt. Ett minus för kartorna som var alldeles för tokstora för att det skulle hända någonting. Fast en del av det kan bero på att jag inte... 02/01 njae, vapen skadan tycker jag är bra som den är. problemet är ammot. du har för tok alldeles för lite ammo på dig. dina vapen käkar igenom ammot som bara attans. melee borde göra ändras, det är ju helt omöjligt att gå in en närstrid med en zombie. närst... 01/01 Var tydligen tvungen att starta om steam för att steam skulle hitta spelet *DOH* 31/12 *Brain Bread, och ja, det var överlägset. Varje match i ZP:S är följande när folk lärt sig the basics: De som kan mest samlar på sig de få vapen o ammo som finns, Alla survivors ställer sig på en lämplig plats, Zombies anfaller o blir nermejade av de... 31/12 Brain breed säger bara jag <3 31/12 håller ett lan hemma med några vänner, vi testade spela detta spel igår och det var verkligen roligt och skrämmande.. En bra mod :) 30/12 Du startar det genom steam! 30/12 Men hur installerar man spelet? Får inte fram någon icon i vare sig Start-menyn eller på skrivbordet. Har tittat igenom mappen där spelet installerades, men finner ingen .exe fil eller någon annan körbar fil som startar spelet :( (Kan även nämna att jag... 30/12 Lie... Laggade inte för mig och många andra. Inte om man hittar en bra server. 30/12 Jag lade märke till att det var få bra servrar i natt. Mest bara en massa odedikerade. Klart det laggar. Rätt simpel mod också, blir enformig väldigt snabbt. 30/12
Skicka en rättelse