Släppdatumet för Wii U-exklusiva #Bayonetta 2 kryper allt närmare. Om #Platinum Games kan klå sin förra action-fest (som man får på köpet) kan vi ta reda på den 24 oktober, men redan nu får vi en första glimt av äventyret i en demo-version.

För att plocka hem den är det bara att bege sig till spelets sida i Wii U Eshop. Har du inte någon Wii U får du nöja dig med att spana in den nya trailern här nedanför. Den bjuder i sedvanlig Bayonetta-stil på intensiva strider och stöddiga bossar som tigger om stryk.

japp, nedladdade spel. jag tror däremot inte spel, oavsett mediasort, speglas alls till SSD. eller i varje fall inte till nått av användaren överskådligt lagringsutrymme. nej, precis. om man helst gör så är det antagligen det enda man köper nedladdat... 14/10 Efter att ha vant mig vid dynamiken i Kid Icarus Uprising och Monster Hunter kan jag inte låta bli att bli väldigt besviken på demon - det är så simpelt. Jag spelade aldrig ettan ska tilläggas. Är det mer än undvik>witch time>button masha in så många... 12/10 Det går att spara spel på en extern HD? Om man köper majoriteten av spelen på disk ska det väl inte vara några större problem? Och Wind Waker tar väl inte allt för mycket plats då man får med digital version av spelet när man köper Wii U Premium? 12/10 jo, så laddar man ner allt (eller bara mycket rent av) spelar det ingen större roll. nästan 100% av det lediga utrymmet även på 32G versionen kan ju i praktiken ätas upp av ett enda spel. jag skulle säga att de verkliga anledningarna att välja 32an är... 12/10 Ska du ha någon tycker jag att du ska ha premium. 32gb utrymme är för lite egentligen, men det är allt du kan få inbyggt tyvärr. Jag köper mycket digitalt, och det fylls på snabbt tycker jag. 12/10 Nu har jag visserligen inte spelat första spelet, men tyckte det var lite mycket quick-time events i ett annars riktigt roligt hack'n'slash-spel (av demot att döma i alla fall). Var det mycket sånt i första spelet också? I övrigt kan jag bara säga att... 11/10 Precis testat demot, jävlar vad bra det är. Spelet ser riktigt mossigt ut på youtubevideos men det är supersnyggt. 10/10 Det här blir nog första WiiU spelet i år jag köper. 10/10 Fy satan vad jag är sugen på en Wii U! Vilken version ska jag köpa? Är det värt att skaffa en premium eller vanlig? 10/10 jag har tydligen ingen videospelare längre. antar det funkar på WiiUn iaf. :P #webstandard 10/10
Skicka en rättelse