Svenska #Star Vaults massiva onlinetitel #Mortal Online släpps någon gång under nuvarande månad. Det meddelar företaget via spelets officiella sajt. För att fira detta tillkännagivande satte sig några på företaget och knåpade ihop en andra trailer utifrån, och inifrån, spelets öppna beta. Star Vault själva menar på att de känner att de lyckats fånga känslan i spelet samtidigt som de hoppas att de ska lyckas förmedla en rättvis bild för intresserade individer.

Just nu arbetar företaget frenetiskt med att finputsa liret och just nu med fokus på att lösa synkroniseringsproblem mellan klienter och servrar. Fast redan med morgondagens uppdatering ska dessa vara lösta, om de inte tagit sig vatten över huvudet det vill säga. Spana in trailern i vårt mustiga filmarkiv, och njut av de sista timmarna av veckan.

[video=4594]

Tack till pantsu, lifeisaloop för detta #nyhetstips!
Hmm, konstigt att ni inte uppdaterat nyheterna kring release... Release är skjutit på pga desync buggarna som finns. Tydligen så ligger de största problemen i UnrealEngine och därför ska Starvault och Epic gemensamt rätta till felen som finns så att den... 10/04 Vad tror dom? Att 10 personer ska kunna tillverka ett FPS MMO på nått år? Jag har själv sett spelet med mina egna ögon och spelet borde inte vara i beta stadiet än. Ge det 3-4 år sedan kan dom släppa en laggfri och bra beta. Jag gillar och tror på idén... 16/03 Från kommentarer man läser verkar det som att köpa det nu innebär att stödja utvecklingen mot färdig produkt. Hade jag inte en familj skulle jag hoppa på tåget och se om jag är tillräckligt hardcore för att uppskatta MO. 16/03 Skitballt :O verkar bli en höjdare där 16/03 Med tanke på att dom redan sålt en hel hög kopior redan nu (på deras webbsida) så kan detta tyckas vara lite märkligt. Hade det varit möjligt skulle jag lämna tillbaks min kopia, helt fel att släppa det redan nu. 16/03 Men va, blev riktigt förvånad när jag läste detta. Som andra säger så är det alldeles för tidigt och jag är rädd att det kommer tappa mycket p.g.a detta. När jag lira förra veckan kändes det låååångt ifrån färdigt 15/03 Jag diggar iden och hoppas att de lyckas göra ett vettigt spel. Men när jag testade den öppna(?) betan så kändes det rätt skitigt. 15/03 Antagligen så börjar deras budget tryta. Det är därför de släpper spelet så tidigt, så de kan tjäna in tillräckligt mycket pengar att färdiggöra det. Det är även därför jag tänker köpa det när det släpps. 15/03 Blä, Som sagt.. minst ett halvår för tidig release. Angående trailer kan jag inte riktigt hålla med. Störande grafikbuggar överallt, hästar som går tjugo centimeter över marknivå etc. Jag må vara gammal o bitter, men inte fan verkar det lovande. 15/03 :S shit .... dom kan ju göra fräna o inspirerande trailers ialfall verkar ju sjukt fränt :O 15/03
Skicka en rättelse