Original-Starcraft

I väntan på att #Blizzard färdigställer #Starcraft II kan möjligen Project Revolution fungera som lindring. Det är en modifikation som gör att du kan lira strategiklassikern #Starcraft med spelmotorn från #Warcraft III. Utvecklarna har släppt en demoversion med rasen Terran i huvudrollen.

För att kunna spela krävs att du har #Warcraft III och tillägget #Frozen Throne samt #StarCraft och tillägget #Brood War installerade. En Youtube-viden förklarar hur installationen går till och på moddens hemsida finns en kort FAQ som går igenom ett par vanliga problem. Länkar till dessa samt nedladdningslänk hittar du här under.

Kul grej men för egen del känns det ganska onödigt. 02/01 Tänkt på att det kanske blir svårare att göra, det är ju trots allt gratis. Tycker det ser ut som om det laggar extremt mycket och eftersom förändringarna i grafiken är så små så är det ju knappast värt att testa. 02/01 Vad fan är poängen med 3D om du inte kan skruva runt :O. 02/01 Jag har själv kanske missförstått det hela. Läste kommentarer till videorna och de fick det att framstå som att det endast var 2D, men efter att ha läst lite mer verkar det som att det faktiskt är 3D. 02/01 Är allt 3d så är det imponerande. För det ser ut som vanliga starcraft på youtube filmerna. Men det är så kass kvalite på dom så det är svårt att se. Orkar inte installera alla spelen igen bara för att testa så därför har jag bara kollat på filmerna som... 02/01 Det är ju Starcraft fast i WC3-motorn. Alla enheter och byggnader är uppbyggda i 3D. Att man inte kan vrida kameran gör ju inte sakerna mindre 3D? Det är inga sprites utan polygonklumpar ni ser som rör på sig. 02/01 Är det inte same, same i princip ? 02/01 skitcoolt har precis testat =) 02/01 Förstår som många andra inte poängen, om enheterna osv inte är 3D. Det hade varit imponerande med ett StarCraft i 3D med roterbar kamera och sådär, nu är det StarCraft bara ju. Men fatta vilket jobb och fixa allt i 3D sen då, sitta och modellera varenda... 02/01 Jadu är det 2D så glöm det jag skrivit...Tyckte jag såg 3D i filmerna. Tex i filmen där de visar Terran och vattnet där. Buggar det så försvinner vattnet och man ser djupet i kanalen. Men nog för kass videokvalite för att man ska kunna se det bra... Jaj... 02/01
Skicka en rättelse