Populär konsol

Nintendo Wii var den klart mest populära spelprodukten i julhandeln, åtminstone hos näthandlaren Amazon. I ett pressmeddelande berättar Amazon att man, medan produkten fanns i lager, sålde inte mindre än 17 Nintendo Wii per sekund.

Amazon uppger också att Nintendo Wii toppar listan över såväl bäst säljande produkter som mest önskade produkter och bäst betygsatta produkter över hela fjolåret i kategorin "video games". På listan över de produkter som flest gånger köpts som gåvor via sajtens presentsystem återfinns en annan bekant karaktär på plattformen - rörmokaren själv i #Super Mario Galaxy.

Den som tittar förbi Wii borde bli stungen av ett bi. Så skaffa Wii nu du som inte har :D 04/01 Jag tycker wii är jättebra och till lagom pris.Mina föräldrar frågar t om. om jag kan starta ett spel eller nått.Min mamma lirar Metroid Prime 3,och pappa NFS:PS.wii är helt klart den bässt. 04/01 Ang. komponentkabel till Wii: runt 500kr på Game runt 150kr på Clas Ohlson 99kr på Teknikmagasinet Sen att _jag_ inte såg någon skillnad mellan komposit och komponent på dom två minuter jag testade sen vet jag inte om det beror på att jag inte tittade... 03/01 kul! wii är den ennda konsollen som jag har fått mina föräldrar att spela. Och gilla det. Och vilja ha en egen :D Wii är nog den konsollen jag har haft och spelat med kompisar mest sedan NES`s dagar. Jätte kul för dom, och det är kul att Nintendo än en... 03/01 Wii är första gången jag sett min mor utan övertalning börja spela spel någonsin. Hon är förbannat grym på wii sports bowlingläge. :p det är verkligen en framgångsrik idé. eedit: Sedan tycker jag inte att wii och ps3/xbox tävlar om exakt samma kunder.... 03/01 Jag vet inte... Jag gillar ps3 bättre, men jag ska nog inte säga mkt.. Har bara provat wii en gång :P 02/01 Wii är väl det enda som HELA (obs vi har många saker som delar har gemensamt) vår familj har gemensamt. Har 4 barn 11, 13, 15, 17 år plus pojkvänner till de äldsta. Som Bowling turnering Lördag kväll. (Jag vinner) Tennis turnering (yngste sonen vinner)... 02/01 Shittt nu blir jag mera sugen på att köpa en;) Men X360 duger nu.... 02/01 Wii is teh shit! 02/01 Det bästa med detta är ju att i början så var vissa speltillverkare tveksamma att släppa typ fps spel som Far Cry till Wii, men nu kan inte nån som vill tjäna stålar låta bli att släppa spel till konsollen, så det blir mer balla fps spel nu förhoppnings... 02/01
Skicka en rättelse