Stämningsmatad film visar rymden från sin bästa sida.

Youtube-filmer kan numera ses i 60 bilder per sekund, något som #Elite: Dangerous-spelaren Commander Titus Balls drar nytta av. Han har lagt upp en tio minuter lång film som i hypnotiskt tempo demonstrerar de nya, vackra miljöerna som introducerades i betaversion 3 som nyligen lanserades.

FZ:s flygaress Mats Nylund gav sig nyligen in i Elite-betan igen, och kom sedan ut med en förhanstitt och förhoppningar om att spelet lever upp till det mästerliga originalet.

Ja, delvis. Man tjänar bland annat pengar på att harva, så man kan köpa nya skepp och uppgradera dessa. Eller genom att döda andra kosmonauter och ta deras last. Bland annat. Man kan också "anta olika yrken", som harvare, pirat, köpman etcetera. Lite... 06/11 Ja, delvis. Man tjänar pengar på att harva, så man kan köpa nya skepp och uppgradera dessa. Man kan "anta olika yrken", som harvare, pirat, köpman etcetera. Lite DayZ, fast i jymmden. 06/11 Det här var den mest innehållslösa trailer jag sett tror jag. På tok för lång var den också, 10min hah det hade vart nog med 2-3min. Vad går spelet ut på, harva mineraler från asteroider? 06/11 Varför välja!? Varför inte spela Elite medans du väntar på Star Citizen! Jag tänker spela båda, och säkerligen flera av de andra olika rymdspelen som är på väg! 06/11 Men så tråkig den var. Gäsp. 05/11 Hmmmmm...... Min Fraps visar 30 FpS i den länkade YT-videon. 05/11 Nej, det lutar mer åt Star Citizen. MEN Presented by: Commander... Titus.. Balls... EPIC! 05/11 Färgerna vi ser beror på vad ljusvågorna passerar och reflekteras igenom. Gaserna i vår atmosfär gör rymden blå när vi är på jorden, utanför vår atmosfär är det tomt och då reflekteras inget alls. Svart = Ingen färg. Så färgerna i rymden beror på vart... 05/11 Då borde det fungera lika bra med en joypad med dubbla spakar. 05/11 Precis, vi människor älskar färg. No man's sky är perfekt exempel på ett spel som man vill upptäcka vartenda hörn pga att det är så olika och intressanta miljöer. ED är inte direkt en verklighets simulator, kör på med mer färg än svart och orange ;) 05/11
Skicka en rättelse