Blir du en bättre spelare med spakar, skruvar och gummisnoddar?

Det finns en rad märkliga sätt att styra spel på, inte minst nu när folk försöker komma underfund med hur vi bäst interagerar med virtuella världar, men när det gäller traditionella gamepads tar nog Avenger: The Ultimate Gamind Advantage priset i modern tid. Det är dels en serie gamepads till såväl de nya som gamla konsolerna från #Sony och #Microsoft och dels påhäng du kan pimpa dina redan existerande kontrolldon med. Alla dessa spakar, gummisnoddar och skruvannordningar ska göra dig till en bättre och mer precis gamer men frågan är de inte mest blir ivägen.

Gamepads till Xbox One respektive Playstation 4

I sortimentet finns dessutom Delta Six Gaming, ett gevär för förstapersonsspel. Knapparna och de analoga spakarna är integrerade med vapnets olika greppdelar och skaparna lovar att du kommer att få en "inlevelse inget annat kan ge dig". Vi är försiktigt skeptiska!

Inlevelsen!

Vill du läsa mer om knasiga spelkontroller rekommenderar vi Johan Martinssons artikelserie om just detta, där du möts av allt från upphängda gungor till motorsågar.

Enda racing spelet jag kör är GT och då behöver man aldrig använda X O etc. (Gasar och bromsar med ena sticken) FPS är det skit bra i då man kan exempelvis, hoppa samtidigt som man roterar siktet, och exempelvis "melee attackerar" någon. Funkar skit bra... 10/11 Nepp. http://static.emulator-zone.com/gallery/emulators/virtualboy/virtualboy.jpg 10/11 Det där var intressant. Jag måste testa det någon gång. Vilken typ av spel använder du det till? Kan tänka mig att FPS och racing fungerar bra med det då knapparna inte är lika viktiga som i brawlers eller rpgn. 10/11 Bitter gubbe incomming: Jag stör mig på sådana här nya kontroller med en massa jox och skit som bara kan paja. Har en dual shock 4 till min ps4 nu som har pajat efter ett års spelande. Gummit på ena spaken har släppt och en "trigger" har pajat så nu mås... 10/11 Man trycker dem inte samtidigt :P bror ju på hur man trycker med fingret. 10/11 Madness! Du kommer hit o ba, this is Sparta!!!!!! Jag själv skulle vrida fingret ur led men funkar nog bra för dig :) 10/11 Är det inte jobbigt att trycka fyrkant och trekant samtidigt hela tiden? :) 10/11 Jag ser ju fördelen med att slippa släppa styrspaken, men jag skulle vricka fingret ur led om jag försökte trycka på de bortre knapparna. 10/11 Ninja! 10/11 Jag hade hellre kopplat ett tangentbord och mus till min konsol för dom gångerna jag spelar FPS på konsol. Förstår inte varför det ska vara så svårt att lägga till stöd för. Det finns mycket som en gamepad är bra på, FPS är inte en av dom. 10/11
Skicka en rättelse