#The Hunter är en hyllad jaktsimulator från #Avalanche Studios och #Expansive Worlds. Det är även populärt bland spelarna, men samtidigt blir det lite tradigt i längden att sitta på pass efter en liten hjortjäkel. Varför inte krydda det hela lite? Vad sägs om en fristående del med namnet #The Hunter: Primal och där den stora trofén är skallen ifrån en tyrannosaurius rex?

#Avalanche Studios och #Expansive Worlds har tillsammans med sina vetgiriga praktikanter tagit fram detta spel där du skall jaga juratidens jägare. Frågan är alltså vem det egentligen är som är jägaren. Detta får du reda på innan jul då spelet släpps lös bland dumdristiga online-jägare.

Om du tycker dinosaurier är töntigt (den som sa det, hen var det) kan vi meddela att denna nya del bara är ett sidoprojekt. Utvecklarna meddelar att #The Hunter fortfarande kommer få all den kärlek spelet förtjänar. De berättar även att huvuddelen kommer åtnjuta lite förbättringar tack vare #The Hunter: Primal, bland annat bättre kommunikation mellan arter, bättre kvalitét på spelarmodellerna och förbättrat beteende på djuren.