Den 18 december kommer #Metal Gear Solid V: Ground Zeroes till datorer via #Valves nedladdningstjänst Steam. Nu är bara frågan om det är värt att köpa till PC. Grafikkretstillverkaren #Nvidia gör det lätt för oss genom att publicera interaktiva bilder.

Förra veckan släpptes systemkraven för #Metal Gear Solid V: Ground Zeroes och det verkar som om de flesta medlemmar i den högt aktade PC-orden kommer att klara sig utan att behöva lägga ut pengar för att uppgradera sina burkar. Om du fortfarande står och väljer mellan PC- och PS4-versionen kan du jämföra #Nvidias interaktiva bilder (här och där).

#Metal Gear Solid V: Ground Zeroes agerar prolog till #Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, vilket anländer nästa år.

Jag ler lite igenkännande för jag har varit i liknande situationer ett flertal gånger. Dock är det ju egentligen hemskt för det betyder att man som PC-spelare inte har tillgång till nostalgi på samma sätt som konsollspelare. 27/11 Mm men då förstår du ju inte principerna bakom programutveckling. Det kommer ALLTID att vara ett val mellan prestanda och grafiska effekter. Visst kan man tycka att vissa borde prioritera det ena eller det andra. Speciellt i vissa genres är flyt oerhört... 27/11 Det är bättre att ha dedikerad plattform som spelen släpps till än en med opålitlig kompatibilitet som ger mer problem. PS3 60GB och 360 har bakåtkompatibilitet men långt ifrån alla spel fungerade bra, till och med stoppade möjligheten i vissa spel att... 26/11 Mmm, inte sagt något annat heller. Det jag argumentera för var att utvecklarna borde först och främst få fram bra flyt, istället för snygg grafik. Eller ge mig ett val mellan 30fps med extra bling bling, eller 60fps med mindre bling bling. https://www.y... 26/11 This is why I play mostly on consoles. Men inte ens kompatibilitetsläget kan få spelen att fungera 100% motsvarande från när det kom ut, Worms 2 och Armageddon som bra exempel - eller System Shock 2, Grim Fandango, Curse of Monkey island, Shogo: MAD osv... 26/11 Alltså jag är riktigt trött på den här diskussionen. Jag vet inte hur gammal du är och hur många konsollgenerationer du upplevt, men det är samma jävla tjat varenda gång. Konsoller har ALDRIG, och kommer ALDRIG, att vara kraftfullare än en PC. 1. För... 26/11 http://i.imgur.com/cxlYnMKl.jpg https://www.youtube.com/embed/dWiXCPSN350 http://i.imgur.com/WQFJKexl.jpg READY, SET, FIGHT!!!!!!! *poppar popcorn* 26/11 Du glömde 3D. Allt är bättre i 3D. 26/11 Det är säkert snyggare på min PC men jag köper det ändå på PS4. Där har jag mitt hemmabiosystem, min 50" tv och min sköna divan-soffa som jag kan ligga ner och spela i. Gillar PS4-kontrollen bättre än mina kontroller till datorn också. Ja, jag vet att... 26/11 Jösses.... 26/11
Skicka en rättelse