Det såg länge ganska dystert ut för Wii U, som inte riktigt verkade falla den breda massan i smaken. Men med bra spel kommer högre försäljningssiffror, och titlar som #Super Mario 3D World och #Mario Kart 8 har tagit #Nintendos konsol i rätt riktning. Med #Super Smash Bros. for Wii U kan vi börja snacka sjumilakliv.

Nintendo of America berättar via gamesindustry att senaste Smash-inkarnationen har sålt 490 000 exemplar på tre dagar, mellan 21 till 23 november. Titeln går därmed om Mario Kart 8 som herre på försäljningstäppan, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på de skyhöga betyg spelet har kunnat avnjuta.

Super Smash Bros. hittar hit till Europa på fredag.

MK8 + vetandet av MP10, Zelda & Smash var på gång fick mig att skaffa ett Wii U, och jag ångrar mig inte en sekund! WiiU>PS4>XB1 27/11 Självklart. Men t ex, Bayonetta 2 är inte så fult, faktiskt. Och jag spelar bra mycket hellre det i 60 fps än vad Ps4 eller Xbox One har att erbjuda. :) 26/11 Ja jo, visst körs de flesta av dem i 1080p@60fps, men det är en relativt stor skillnad på vilken typ av grafik som används i Wii U spelen och XboxOne och PS4. Det är en snygg grafik, men inte lika krävande som till de senare två har. Fast sedan är ju... 26/11 WiiU kör ju faktiskt spel i 1080p@60fps och för mig som pc användare är det den enda konsolen jag skulle kunna tänka mig att skaffa.(om man inte vill spela samma spel som finns på pc i 720p@30fps) Lite komiskt med tanke på hur alla klanka ner på den och... 26/11 Har man lite flyt så får man den när man fyller år om knappt 1 vecka.... Då har man något o göra under sjukskrivningen från operationen :D 26/11 Det är lite kul att se Nintendo som underdog den här generationen, för när dem vill upp igen så slår dem hårt, Nintendo har väl visserligen alltid hållit hög kvalité, men just nu känns spelen på något sätt ännu bättre. Jag kan väl säga att jag är väldig... 26/11 När kommer en fz recension? :) förra årets bästa spel va super Mario 3d world, ska nintendo knipa goty även i år tro? :) 26/11 Med tanke på att Mario kart 8 sålt riktigt bra och ingår i en bundle med konsollen, så kan man tro att det skulle vara svårslaget! Men håller med, är inte heller direkt förvånad. Vet i alla fall vad jag ska göra i helgen! 26/11 Och det här förvånade vem, hur? 26/11
Skicka en rättelse