EA värmer upp inför black friday med stor rea på Battlefield, The Sims och Titanfall - vi har priserna!

På fredag firar jänkarna den stora konsumtionsdagen Black Friday, en tradition som har börjat introducerats även på våra breddgrader. Electronic Arts har redan tjuvstartat sin utförsäljning på Origin och rabatterar kända varumärken såsom #The Sims, #Titanfall och #Battlefield.

Du hittar bland annat #Respawns actionspel för 189 kronor, Battlefield 4 för under hundralappen och klassikern #Dead Space 3 för blott 50 spänn. Eller varför inte simulera liv i #The Sims 4 till tre fjärdedelar av originalpriset. Det finns även en rad extra innehåll att fynda om du redan äger stortitlarna.

Ett urval av rabatterna

Titanfall - 189,50 kr (379) Jag köpte mitt för 5 dollar? :D Du måste ha menat premium versionen. 27/11 Ja, många, kanske tillochmed de flesta, av storspelen kostar £$40-£$60, vilket jag tycker är SJUKT mycket. Ett spel får enligt mig max kosta SEK200. *edit* Och då är jag en välbärgad gejmer, dock inte snål, bara kostnadsmedveten =) 26/11 Får känslan av att du missuppfattat hans kommentar... 26/11 Själv älskar jag att kunna ladda ner och spela mina spel var jag vill. Du får gärna gå omkring med dina spel i famnen, fortsätta spela CS 1.5 som kom för över 10 år sedan och svära över steam a la "de var bättre förr" som en gammal surgubbe. 26/11 Om man går till Alla Spel på Steam och sorterar efter pris så ser man att det är fler än så. Dock så är det helt korrekt att jag överdrev antalet spel som har denna prissättning. €49,99 är definitivt det vanligaste priset för triple-A titlar på Steam. 26/11 Det har du nog rätt i, fast jag skulle nog säga att det bara är Ubisofts och Activisions titlar som går på över €50 vid nysläpp. Åtminstone än så länge. 26/11 Att använda ordet "genomsnitt" kan i detta fall vara väldigt missledande. Eftersom det finns ett stort antal billiga (< €20) spel på Steam. Jag skulle säga att genomsnittet är mycket lägre än €45 pga det. När jag påstod att ett stort antal spel kostar... 26/11 "Good old" är även ett talesätt. 26/11 Är mer att spelutvecklarna är rädda att tappa kontrollen över spelarna. 26/11 Kanske för att de heter goodOLDgames.com?... 26/11
Skicka en rättelse