Vi har skrattat åt bisarra glitchar och knasiga buggar i #Assassin's Creed: Unity, och det har varit underhållande att se gubbar som bor i eldstäder, fransoser som glider fram i bästa gokart-stil och andra konstigheter. Men visst föredrar vi ändå när våra spel fungerar som de ska?

Sedan lanseringen har #Ubisoft tagit till sig av kritiken, och patch nummer tre slår ner nu i veckan. Redan idag landar den till Playstation 4, medan Xbox One- och pc-spelare får vänta ytterligare några dagar. På menyn hittar vi 300 åtgärder som ska göra upplevelsen bättre, inom kategorierna stabilitet, gameplay och artificiell intelligens. Och mycket mer. Hoppa över till det officiella forumet för att lära dig allt om uppdateringen.

patchen va misslyckad kan jag säga nu , iaf på pc .. INGEN skillnad alls.. 27/11 Funkar gratis DLC (icke-season pass) eller ett gratis spel? (season pass/gold edition)? :P http://assassinscreed.ubi.com/en-SE/news/news_detail.aspx?c=tcm:179-186654-16&ct=tcm:148-76770-32 26/11 Som någon skrev på nätet: "Kul att de har börjat Beta-testa Unity nu ..." 26/11 Det var på tiden. Spelet på just pc har fungerat relativt bra för mig ändå men appen till smartphones haha vilket skräp. 20-30 timmar helt borta då mina sparade nomad gubbar är helt borta. Tycker det är kul att man överhuvudtaget får släppa en app som... 26/11 Har faktiskt inte så många nes spel som var helt ospelbara dock, visst att det finns lite glitchar i spelen kan man väl hålla med om, men jag var ju bara runt 5-6 när man fick det och fattade nog inte alla glitchar. Men jag kan ju säga att jag har fler... 26/11 Fast man vet ju inte hur hade varit om internet var lika vanligt för 20-30 år sedan som det är nu. Det hade nog gnällts ganska mycket på alla de fantastiskt dåliga NES-spel m.m. som det faktiskt finns. 26/11 Fast man vet ju inte hur hade varit om internet var lika vanligt för 20-30 år sedan som det är nu. Det hade nog gnällts ganska mycket på alla de fantastiskt dåliga NES-spel m.m. som det faktiskt finns. 26/11 Eller för att du inte har en fabrikstrasig hjärtdefibrillator :P 26/11 Tycker ubisoft kan börja betala tillbaka pengar till folk som köpt detta skräpet. Sen be om ursäkt för alla de tekniska problem som uppstått. Jag betalar glädjeligen fullpriset på 450kr bara spelet fungerar. 26/11 Vi som är 35+ vet ju att det inte var bättre förr heller så man är väl härdad. Dock gnälldes det inte alls lika mycke förr. Nu kan ju ungarna gråta och gnälla över allt. 26/11
Skicka en rättelse