Gammal bugg hänger kvar i nya GTA.

#Assassin's Creed: Unity är långtifrån ensamt om att ha en del märkliga buggar. Även allas älsklingar #Rockstar har gjort sig skyldiga till kod som inte fungerar som tänkt. Youtube-användaren Junior Mints bjussar på ett stycke underhållning som visar hur man kan få en cykel att glömma bort gravitationens lagar, och därmed flyga runt hela San Andreas.

Buggen förekommer i GTA Online och den aktiverades genom att köra ut en mountainbike från riktigt hög höjd, och sedan luta sig bakåt. Resultatet ser du nedan. Den finns också med i GTA V till PS3 och 360, där Rockstar ändrade fysiken för hur cyklarna beter sig, men efter klagomål från spelare valde att ändra tillbaka den igen.

Undertecknad recenserade GTA V på PS4 förra veckan, och det enda stora problemet är att bankkontot tömts. Men det är medredaktör @12 Calles fel: han smyger in i spelrummet och tokspelar Trevor så fort han får chansen. Pressad och påkommen mumlade han något om att pengarna gått till "ett vapen för 40 000 och sjukhusräkningar".

Skicka en rättelse