Youtube-stjärnan pratade om livet och kärleken i kvällens program.

Youtube-stjärnan Felix "Pewdiepie" Kjellberg gör inte många intervjuer. För ett par år sedan besökte SVT honom på hemmaplan och förutom enstaka tidningsartiklar låter han sin kanal stå för den mesta exponeringen. Under kvällen gästade han dock Skavlan, där han bland annat pratade om hur han hittade kärleken via Internet, något som tycktes överraska de äldre gästerna. Att han gått från korvgubbe till miljonär framkallade också många skratt.

Den enda frågan som fick Felix Kjellberg att skruva på sig gällde hans inkomst, som enligt analytiker var 30 miljoner kronor förra året. SVT har av någon anledning ingen embed-kod till sina klipp men intervun startar vid 30-minutersstrecket.

men han bor ju i england? 03/12 Vet du vad? Det är friviligt att bo här. Vill man bo här så betalar man skatt. Det är inte precis som att skolor och sjukhus vältrar sig i pengar... 01/12 Angående skatt är så är väl Youtube/Google värst, de lyckas ju skatteplanera bort allt som skulle in i statenskassa för att betala universitet och sådant. 01/12 LITE av hans pengar? Betalar du själv skatt i Sverige? Är du egen företagare? Om han skulle betala skatt i Sverige skulle en ansenlig del av pengarna från Youtube gå till detta. Jag är inte emot principen att han bör betala skatt eftersom han fått utbil... 01/12 Jag tittar på Pewdiepie då och då. Den här intervjun var verkligen tunn och ointressant. Hade hoppats på mycket bättre frågor från Skavlan. 01/12 det är inte en term för kamratskap, det är en ekonomisk teori.... Dålig idé att hjälpa människor? Det argumentet finns inom alla ideologier. 01/12 Socialism är bara en term för kamratskap, så det du säger är alltså att det är en dålig idé att hjälpa andra människor? 30/11 Btw lite off topic, angående lön, man ska prata om sin lön det tjänar man på det är bara arbetsgivaren som tjänar på att arbetstagaren inte snackar tro mig. 30/11 Sjukare är ju egentligen hur mycket pengar som Skavlan tjänar. Så sjukt överskattad som programledare. Att han kan ha så många internationella gäster när hans engelska är så knackig är en gåta för mig. 30/11 En bra ideologi =) Att landet styrs av en svetsare tyder också det, på hög intelligens bland det svenska folket =P Förstår varför utländska medier kallade svenska folket otacksamma, för det är precis vad vi är! 30/11
Skicka en rättelse