Det har säkert undgått få att det i övrigt väldigt välgjorda #Assassin's Creed: Unity fick en rysligt dålig start med ett överflöd av trassel och buggar. Fenomen som i viss utsträckning även drabbat två av #Ubisofts andra spelsläpp i år, #Watch Dogs och #Far Cry 4.

Inför släppet av #The Crew nästa vecka verkar det som att Ubisoft har gjort sin pr-hemläxa. Det blir inga tidiga recensioner av spelet, utan alla åsikter från spelpressen kommer baseras på exakt samma upplevelse som konsumenterna slirar igenom. Och i en intervju med themetropolist.com försäkrar lead game designer Serkan Hasan att lanseringen blir smärtfri, tack vare de betatester som genomförts i omgångar.

"For The Crew, we've reaped the benefits of a long term beta program, designed specifically to push our infrastructure as far as possible in real world situations, with thousands of players from all over the world playing the game at the same time."

Fjärde gången gillt? På tisdag får vi reda på svaret och några dagar senare kan du läsa FZ-recensionen.

Uppenbart att ubisoft satsar på kvantitet för kvalite :( 01/12 Fick spelet med posten idag, än så länge fungerar allt som det ska. Några framedrops har jag däremot fått uppleva... 01/12 Roligt att Ubisoft går ut med det här som om det skulle vara nån feature, men man lär ju sätta positiv spinn på allt när det handlar om pengar. 01/12 Det tråkigaste med ubisoft är att det skapar en ond cirkel. Bara att se toppkommentarerna är sjukt negativa är ledsamt att se. 01/12 Senaste Betan fungerade problemfritt och det var kul att köra Cape Cod - Malibu, det tog 60 min kust till kust. Nackdelar är att det ser ut som ett 360-spel och körkänslan är wack. Fick sätta inställningen på Hardcore för att kunna ta ut svängarna orden... 01/12 Känns som att en snöboll i helvetet har större chans att klara sig än att det blir en smärtfri lansering :-) 01/12 Efter förhandsbokning på Watch Dogs, AC Unity och Far Cry 4 så kommer jag ALDRIG förboka eller köpa ett Ubisoftspel på releasedagen igen. ICKE... 01/12 Chansa med detta får se imorrn efter jobbet om man får igång det eller ej haha 01/12 Ingen review innan release betyder i allmänhet ett dåligt spel och inget köp innan en steamrea för mig. Om alla tänkte så så skulle spelkvaliteten gå upp ordentligt. Att Ubisoft säger att de vill att recensenterna skall få samma upplevelse som köparna... 01/12 Får smärtfri lansering.. Känns bra att höra det från Ubisoft, hade hellre hört EA säga det. 01/12
Skicka en rättelse