Ubisoft hoppades på en smidig och buggfri premiär. Vi har testat hur det gick.

Efter den stökiga lanseringen av #Assassin's Creed: Unity var #Ubisofts ambition att ge #The Crew en mjuk och smidig start. De många betatestningarna har varit till hjälp, slog man fast häromdagen, och det skulle bli en smärtfri lansering när servrarna hostade igång tidigare i dag.

FZ recensionsspelar för fullt så du får vänta några dagar på vårt fullständiga omdöme och betyg. Men en första rapport kan vi ge, och det är att The Crew inte är så buggfritt som Ubisoft hade önskat.

Vi lämnade startstaden Detroit och tog flyget till New York. Vad vi mötte var en stad där all datorstyrd trafik stod still, med bjärt lysande bromsljus. När vi "råkade" köra in i stillastådende bilar rullade den iväg, och fortsatte att rulla i god fart rakt igenom träd, husväggar och andra bilar.

Vi körde Xbox One-versionen och använde konsolens inspelningsfunktion för att dokumentera märkligheterna. Man kan säga en del om bildkvalitén, men poängen framgår. Klicka här för att komma direkt till en krockad bil som fysikens lagar slutar gälla för. Det ska också sägas att New York-förarna hade vaknat ur koman när vi startade om spelet.

personligen så har jag inte ens fått se spelet i action än, får bara error meddelande när man startar det och ubisoft ger ingen riktig hjälp, bara copy paste skit som man testade före man börja gnälla till dom 05/12 Oh the memories :) Men vad gick det ut på, kommer ihåg att man bara åkte runt i stan och inte hade nått direkt mål? 03/12 Men, hur svårt skall det vara att mätta allas våra drömmar om ett nytt och bra NEXT-Gen NFS. Blir så trött. Jag chansar på 3/5 i FZ betyg. 03/12 De släpper ju många bra spel också, t.ex. Valiant Hearts, Rayman, The Stick of Truth. Allt behöver ju inte vara skit för att vissa saker är undermånliga. 03/12 Det känns som en dålig version av GTA, med outhärdligt dåligt motorljud!! Där man inte kan kliva ur bilen och gör någonting ? 03/12 Fattar inte.... I flera år har Ubi släppt skitpel. Trots det köper folk fortfarande deras spel som om inget hade hänt. Vill inte kalla människor för idioter men jag är jäkligt nära. 03/12 Man ska inte förvänta sig helt perfekt fungerande spel... Men man ska kunna förvänta sig att spel funkar någorlunda rätt när man köpt det. Ser ingen anledning att längre köpa spel på "Launch day", när 99% av dom spel som släpps oavsett utvecklare, är... 03/12 Dags att det blir riktigt hårda jävla repressalier på spelutvecklare och utgivare i fortsättningen. Vad fan tror dem? Att vi är hjärndöda som bara ler och kastar pengar åt dem och deras trasiga skitprodukter? 02/12 https://www.youtube.com/embed/B0WhdhbImLM 02/12 Förvånad? 02/12
Skicka en rättelse