Massor av priser till Playstation och Xbox, och nya luriga ledtrådar att avkryptera.

Den första julkalendertävlingen är över och det är dags att ta nya tag. Vissa av er lyckades pricka rätt redan på den första ledtråden, fler klurade ut det på andra och för många trillade poletten när vi slutligen presenterade den tredje och sista. Det var ju Nathan Drake, såklart!

I dag börjar deltävling två och den här gången är det ett spel vi söker. Eftersom tävlingsperioden är längre – till och med nästa onsdag – får ni sju ledtrådar på er att luska ut svaret. I denna andra deltävlingen står #Nordic Game Supply, #Pan Vision och #Activision för priserna (stort tack!), och eftersom vi har så många får du välja ett prispaket du vill tävla om (du anger det i tävlingsformuläret nedan).

Paket 1: Playstation 4-spel

Paket 2: Xbox One-spel

Paket 3: Xbox 360-spel

Du får ge ditt svar när du vill medan tävlingen är igång, och några av de vinnare som svarar rätt snabbast kommer få ett litet bonuspris. Du kan dock bara svara en gång och du kan inte ändra ett inskickat svar, så se till att vara säker.

Frågan vi vill ha svar på i den här andra deltävlingen är...

  • Vilket spel söker vi namnet på?

Ledtråd 1:

Julkalendertävlingarna är indelade i fyra delar, med fyra separata prispotter och vinstchanser. I var och en vill vi ha svar på en fråga, och varje dag ger vi dig en ny ledtråd. Tips: om vi visar en bild (eller film) från ett spel är det inte nödvändigtvis det spelet vi är ute efter.

Deltävlingarna är igång under dessa perioder:

  • Deltävling 1: 1-3 december

  • Deltävling 2: 4-10 december

  • Deltävling 3: 11-17 december

  • Deltävling 4: 18-24 december

Bokmärk vår julkalenderportal för att vara säker på att inte missa några ledtrådar.

Skicka en rättelse