Den första deltävlingen i FZ:s julkalender är slut! Vi bad er berätta vilken spelhjälte vi sökte och gav er tre ledtrådar på vägen, och av svaren att döma klarnade det betänkligt när den sista ledtråden dök upp. Men för er som inte löste gåtan kommer här svaret – Nathan Drake, från Uncharted-spelen.

Vi har dragit fyra vinnare bland alla er som kom på rätt svar. Två av dem kläckte rätt svar kort efter att tävlingen startade, och dessa belönar vi med varsitt litet bonuspris, utöver de fyra #Paradox-spelen (Steam-koder kommer till era mejlkorgar under dagen).

Vinnarna:

Du behöver inte vara ledsen om du gick lottlös – tre nya julkalendertävlingar återstår innan julen är över. Tävling nummer två drog igång klockan 07:15 i morse, med den första av sju ledtrådar. Svara nu och ha chans på det lilla bonuspriset eller vänta på fler ledtrådar under veckan - det blir en ny per dag fram till onsdag nästa vecka.

Och priserna? Massor av spel till Playstation och Xbox, bland annat specialutgåvor av #Call of Duty: Advanced Warfare och #Destiny, samt #Borderlands: The Pre-Sequel!, #PES 2015, #NBA 2K15, med flera. Bokmärk julkalendern och kika förbi varje dag för nya chanser att vinna finfina spelpaket!