Två veckors tystnad om problem är för mycket, enligt communityt.

Delar av PC-communityt rasar forfarande över Biowares oförmåga att kommunicera vad de gör för att laga det communityt anser är trasigt i Dragon Age: Inquisition.

I en tråd på företagets officiella forum gjorde man den 19 november ett uttalande som lite förenklat gick ut på att man tagit åt sig av kritiken och jobbar på att lösa problemen med bland annat drivrutinsstöd, dålig framerate i mellansekvenser, allmänt dåligt optimerad UI och problem för de som spelar med mus och tangentbord.

Mer än två veckor senare väntar spelarna fortfarande på någon form av besked eller uppdatering, vilket har resulterat i att tråden nu är 175 sidor lång.

En spelare uttrycker sin frustration så här:

Jag spelade båda [de tidigare] spelen med WASD (med den taktiska kameran under striderna i DAO och den aktiva pausfunktionen i DA2) och jag förstår fortfarande inte logiken bakom DAI:s kontroller, det är helt obegripligt att man över huvud taget försökt återuppfinna hjulet, och vi vet att de misslyckades fatalt.

Har du haft problem med pc-versionen av Dragon Age: Inquisition? Rösta nedan!

Spelet kammade hem 4/5 i vår recension. Betyget från er medlemmar är 5/5.

Problemet är att PS4 och Xbone versionerna har typ samma buggar... spelet är helt kört... Patchen som skulle kommit imorgon kommer bara till PC då den blev för stor för konsolerna och måste delas upp i flera delar.... De kanske behövde ersätta hela spel... 08/12 Jag köpte det, spelade i ca 3 dagar. Totalt ca 10h. Blev så arg på UI så stängde av det. Efter tredje ggn, kontaktade jag origin fick mina pengar tillbaka. Och nu är PS4 versionen beställd. Aldrig mer blir det PC köp, framöver blir det till PS4. Tex The... 08/12 Skyrim kan man ju Modda själv och ta bort buggarna, det går ju inte med Dragon Age... 07/12 När jag köper en produkt för mina pengar som jag har slitit ihop för, så vill jag inte köpa en trasig vara, oavsett om det är en bil, tv eller annat. Jag förstår inte varför vi konsumenter ska behöva acceptera detta när det gäller spel. Det enda man kan... 06/12 Kan inte riktig hålla med om ditt argument heller. TES är ett dåligt exempel att ta eftersom det är i själva verket ett MMO. Spelet va och är väldigt stabilt. Det hade sina problem med buggiga quest och mekanik men det va fortfarande spelbart. Fallout... 05/12 Tyvärr så har du rätt :-( 05/12 Det kan jag inte hålla med om. Jag spelar mycket Bethesda-spel och det är fruuuuktansvärt buggigt. Inte bara småsaker; questlines som inte går att fortsätta, npc'er byter allians, save-filer blir korrupta etc. etc. Än idag sitter jag pillrar i konsolen... 05/12 Dock är det ju så att Bethesda tar good hand om sina spel i jämförelse med EA. Deras spel präglas väldigt sälla av buggar som gör spelet ospelbart. Samt att deras spel är generellt mycket större i skala. CTD, Framedrops, Disconnects och massa annat är... 05/12 Ja, om man gillar sales-pitch propaganda... 05/12 Tja känns skönt att man inte köpt spelet än, det blir till att vänta... 05/12
Skicka en rättelse