Har du velat donera pengar till kampen mot ebola men låtit bli för att du inte får en get som tack för besväret? Förutsatt att du spelar #World of Warcraft kommer #Blizzard med lösningen i form av det intergalaktiska djuret Argi. För 92 kronor (10 euro) blir hon din, och slår du till under december månad går hela beloppet till Röda Korset och deras arbete mot ebola i Afrika. Läs mer om Argi och kampanjen på battle.net.

För ett par veckor sedan lanserade Blizzard den femte World of Warcraft-expansionen #Warlords of Draenor. En väldig trevlig sådan som strök FZ:s Azeroth-korrespondent medhårs. Läs vår recension för att lära dig hur det gick till.

Kan se framför mig hur man blir mobbad när folk får syn på geten. "Nice Ebola-goat". 05/12 När du köper något och pengarna går till välgörenhet så är det inte du som donerar några pengar eftersom att du fått något för dina pengar. Blizzard kommer att donera alla pengar som geten drar in i försäljning under december. När du köper geten så done... 04/12 felet på mänskligheten och det diskuterade spelföretaget. Kan vi inte blanda in vår rösträtt och få in lite politisk diskussion i den här cyniska tråden också! 04/12 Precis, måste vara något fel på mänskligheten att det måste gå via ett spel företag för att rädda liv. 04/12 Du vann just alla diskussioner någonsin! Joavels borde sluta vara viktig och bara vara glad att några med så mycket inflytande som blizzard faktiskt gör något sånt här. 04/12 https://38.media.tumblr.com/tumblr_mbkpwradkP1rwcc6bo1_250.gif 04/12 Att folk orkar gnälla om en sån här ska, samma gnäll varje gång. Köpte precis en get till mig själv, är ju göe härlig :P 04/12 Det är handlingen som räknas, inte tanken. Blizzard gör något som förmodligen genererar mer pengar till röda korset än vad som hade hänt om Blizzard inte hade gjort detta. Detta är därmed någonting positivt, för RK får mer pengar. Eventuella baktankar... 04/12 I tidigare sammanhang, tror det var antingen Japan eller någon storm i USA så matchade Blizzard totalsumman av alla köpen på i en egen donation. Mycket möjligt att de gör så denna gången också. 04/12 Det är ju en vinst för alla? Jag får en get och jag får lite god självkänsla för att donera pengar till kampen mot ebola samtidigt som Blizzard får lite PR på köpet. Finns betydligt fler företag (och privatpersoner) som inte engagerar sig alls. 04/12
Skicka en rättelse