Stalker, Witcher och andra godsaker säljs till lågt pris.

GOG.com ansluter till den stora skara nätbutiker som lockar till köp med rejält sänkta priser. Om du är snabb i fingrarna får du åldringen #Age of Wonders gratis – man delar ut 250 000 gratisexemplar och först till kvarnen gäller. Just nu finns ca 226 000 ex kvar.

The Witcher 1 och 2 blir ditt för ca 35 kronor. Bra speltid per krona!

Vid sidan av gratisspelet reas en stor mängd spel ut fram till den 15 december. De första 48 timmarna vankas rabatt på 30 nya spel varje timme, och man skyltar med billiga priser under hela perioden för en hög andra spel. Du kan t.ex. köpa ett #Stalker-paket för knappt 100 kr, #Wasteland 2 för ca 250 kr och de båda #The Witcher-spelen för 35 spänn.

AoW 1 är ett riktigt bra spel - man har inte direkt tid att spela då man fortfarande håller på att beta av spel man inte spelat, men det är lätt värt ett test om man älskar turn-based strategy. Skivan ligger nog nedbakat någonstans, så bra att ha det... 05/12 Det var inte många stavelser i den där kommentaren jag stämde in i... 05/12 Gratis gillar vi! 05/12 Kunde inte hålla med mer. AoW 2 och 3 var inga höjdare, men 1an är helt jävla underbar. 05/12 35 spänn för Witcher 1 och 2 är heeeelt okej, haha. Witcher 2 är ju inte ens ett "åldrat" spel liksom. 04/12 Där är våra åsikter helt desamma. Men med tanke på vad en tidlös klassiker innebär av ett spel kan ju de som ligger bakom mainstreamade följa-John trender i stor grad uteslutas :P Men har du inte testat det så rekommenderar jag det starkt. Definitivt... 04/12 AoW kanske var ett dåligt exempel eftersom det även för mig var ganska okänt spel, men annars tycker jag det är för mycket fokus på grafik idag och "snygg grafik" är en färskvara, därav blir spelen också det. 04/12 Sen när har de blivit färskvara? IMO är det just motsatsen som är fallet. Dessutom anses AoW vara ett av de bästa turn-based strategispelen genom tiderna och så mycket en tidlös klassiker det kan bli. Tyvärr är/var det inte vidare välkänt. Äger spelet... 04/12 Inga dåliga spel heller på rean här :) För den som inte har varken the witcher I eller II är dessa riktiga kap just nu (om du gillar rpg). 04/12 GOG slänger ju gratis spel min väg, känns det som. Jag skulle förmodligen inte behöva köpa spel, bara spela vad de ger mig. 04/12
Skicka en rättelse