Överlevnadsspelet #Rust befinner sig fortfarande i early access, men det hindrar inte utvecklarna #Facepunch Studios från att börja knåpa på ett nytt äventyr. #Before heter spelet som liksom Rust handlar om att överleva i en öppen värld. Denna gång är det grottmänniskor som behöver en hjälpande hand bland mammutar, vulkaner och vargar. Vi kommer ta befälet över en egen stam som vi anpassar och utvecklar.

As the group's numbers grow and they settle the land, the ways in which they interact will change. Hierarchies and power structures take root, beliefs form and rituals emerge.

Just nu jobbar Facepunch på en spelbar alpha, men vi får inte veta när den väntas dyka upp. Läs mer om Before på den officiella hemsidan.

Gillar ideen bättre här än den Rust. 08/12 är fortfarande early access.. dom flesta lär ha tröttnat och gått vidare till andra spel när det väl kommer ut.. och dom som ville spela det gjorde det i early access. 07/12 Så Rust har lämnat early access nu? Eller hoppar de bara mellan olika early access-spel och tar betalt för att testa sig fram om vad de faktiskt vill satsa på? 07/12 Nja, dom har köpt/anställt killarna som har hållt på och utvecklat det här spelet i mer än ett år. Lär inte påverka RUST. 06/12 varför skulle man lita på att dom kommer leverera version 1.0 av något spel ? fått för mig det bara är några finniga moddare med hamburgerdressing på tröjan .. dom har väl inget track reckord direkt 06/12 Ironin i det hela är att i en artikel om ett spel om grottmänniskor så tänker folk som grottmänniskor :P Det går bra för Rust och det kommer gå bra för detta, det är även bra att Garry tycker att det är värt att dra in folk för att dessa ska kunna bygga... 06/12 Det roliga är att de som köpt rust i earlyaccess kommer köpa detta och så blir det samma gnäll igen 06/12 Exakt. Kanske dom ska ta o lägga sina resurser på att leverera ett färdigt spel först. 06/12 Kommer detta också bli ett "penis screenshot-spel"?? :D 06/12 Jag har följt detta spel en längre tid och det är som jag förstått primärt en kille som jobbar på det men har blivit anlitade av Facepunch och jobbar på det hos dom nu. Förmodligen är det folk därifrån som också jobbar på det nu men ni behöver nog inte... 06/12
Skicka en rättelse