Du är inte ensam om att vänta dig galen på #CD Projekts ambitiösa action-rollspel #The Witcher 3: Wild Hunt. Det stundande släppet har varit precis inom räckhåll och februari 2015 har lockat något mer än vanligt. Tyvärr, kommer vi med tråkiga nyheter idag – spelets premiär skjuts fram.

Förseningen beror kort och gott på att #CD Projekt har alldeles för mycket på sina bord, låter man meddela i ett öppet brev. Och det finns fortfrande saker som behöver fixas innan #The Witcher 3 är redo att avnjutas på den nya genarationens konsoler och datormaskiner. Det nya datumet är 19 maj 2015.

I våras flyttades spelets premiär fram från i höst till februari nästa år. Utvecklaren var då ganska kaxig och fastslog att det inte blir några fler The Witcher 3-förseningar, för sånt pysslar enbart newbies med.

Ouch...

Tack till Oneone, Lunkan för detta #nyhetstips!
Njaa det medför komplikationer, jag är själv inte förvånad ifall det skulle vara just därför. Ett bra exempel är dragon age inqusition. Och det har ju inte att göra med att man avskyr konsoler eller dom som spelarna bakom konsolen. Utan utvecklarnas syn... 10/12 Feta creds till CPR som inte bara fattar det beslut som rent funktionellt MÅSTE fattas för att spelet ska (ha en maximal chans att) möta spelarnas krav. Deras tidigare uttalande var lite onödigt kaxigt, ja - men desto mer creds till dem nu som tappert... 09/12 Jag vet själv som en spel programmerare som nylingen var med i Ludum Dare 31 att fixar du en bugg/glitch skapas massor utav nya. :) 09/12 Trist men det är bättre med ett färdigt spel :) finns annat att hitta på under tiden. 09/12 Det låter konstigt, men att de går tillbaka på sitt ord om att det inte skulle komma fler förseningar ger ökad trovärdighet i mina ögon. Det tyder på att deras finslipning av spelet har högre prioritet än deadlines och missriktad stolthet. Eller att spe... 09/12 "No one will remember if the game is late, only if it's great." Jay Wilson's 09/12 Göteborg ringde. Du behövs där. 09/12 Utvecklarna tyckte att spelet behövde mer *sunglasses* Polish 09/12 PC fanboy ? Kan faktiskt bero på de olika optimeringarna för PCs olika riggar. Inte tänkt på det ? 09/12 Hur vet man att man är tillräckligt klara den 19:e Maj då? Är det inte bättre att inte sätta något datum alls än att ge ett tredje släppdatum som man inte kommer att klara av? 09/12
Skicka en rättelse