I morgon smäller det och den första expansionen till #Destiny gör entré och förhoppningsvis trollbiner spelarna. Utvecklaren Bungie Software har trots spelets ringa ålder på tre månader börjat planera inför framtiden. Bland annat kommer du kunna föra över din guardian (spelkaraktär) till uppföljaren.

The idea is that the Guardian you have created is something you can bring along with you on that adventure. If you take a look at the way people have played other games for a long period of time, they’ve had a relationship with the same character for a very long time.

Ovanstående citat kommer fron #Bungies alldeles egna David Dague, som pratat om spelet med spelpublikationen IGN. Vidare berättar Dague att de har fullt fokus på att komma på nytt innehåll till #Destiny och att det är riktigt roligt att smygkika på sina kollegors datorskärmar.

Visst, när man rensat VoG varje vecka så blir det lite rutin. Det kan jag hålla med om men har du bara lvlat till 20 och sen tror det är slut då blir det extra tråkigt. Att man på två man kan köra alla Nightfall under 15 min är det stora problemet, spel... 10/12 Spelar ingen roll, spelet är tråkigt och innehåller inget av intresse för att man skulle vilja fortsätta spela det. 10/12 Synd för dig att dina kompisar är tråkiga. Mina är awsome. 10/12 Ok men så är det många jag känner verkligen hatar spel alltså allt som har med spel att göra smaken är som baken. 09/12 Jo även med dom.. 09/12 Inte omöjligt jag ser folk helatiden med raidgear! Är så taggad destiny har varit så tråkigt nu i 2 dagar för att jag redan hade allt planerat å klart redan då så detvar bara att vänta. 09/12 "Kompisar". Är så gott som omöjligt för majoriteten att samla ihop 6 st personer som alla spela samtidigt, även om man som jag har 8 st kollegor på jobbet som spelar Destiny. Destiny behöver en form av matchmaking även för raids. 09/12 Alla som har spelat något MMO tidigare vet genom erfarenhet att det aldrig går bra när man försöker spela med kompisarna på det sättet. 09/12 Då det ej släppts till PC så bryr jag mig inte, så länge ett spel inte släpps till PC så tar jag själv inte det spelet på allvar. 09/12 Hemskt ledsen men i grund och botten så kommer profit ställa till det. Destiny 2 kommer vara som Destiny, Battlefield 4, Unity, ja alla stora titlar som rushas ut istället för att beta testa ett kvartal till :/ 09/12
Skicka en rättelse