Markant bättre prestanda utan kostnad i vissa spel.

Med den snabba och strömsnåla Geforce GTX 900-serien leder #Nvidia för närvarande grafikkortskampen, men #AMD kontrar nu på annat sätt. Man har släppt en helt ny uppsättning drivrutiner, kallade Catalyst Omega, och med markant bättre prestanda som ett säljargument.

Enligt AMD:s beskrivning drar de nya Omega-drivrutinerna bättre nytta av hårdvaran i grafikkortsserien GCN (Radeon HD 7000, HD 8000 och Rx 200). Ägare av Radeon R9 290X-grafikkort ska kunna avnjuta 19 procent högre fart i #Bioshock Infinite, säger AMD. Enligt Sweclockers, som testat nämnda grafikkort med Catalyst Omega, gäller förbättringarna främst specifika titlar, medan det övergripande intrycket inte lyfter nämnvärt.

Värt att ta hem dem och testa är det hursomhelst.

Mycket stoj om en extra ruta i sekunden ;) 12/12 desamma, desamma! 11/12 Skrev jag inte heller. Det skrev jag på rad två också att du får mer prestanda/krona. De har gått neråt på det sättet att de inte kan leverera kort som presterar bättre än nvidias toppkort längre. Faktum är att nvidia ligger steget(stegen?) före just... 11/12 Hade du varit utvecklare hade mitt inlägg varit desto mer befogat. Nej jag vet inget mer om dig än det lilla jag kunde bilda mig en uppfattning utav från ditt tidigare inlägg och mer behöver jag inte. Som svar på det här inlägget kan jag hänvisa till... 11/12 Alien vs Predator (2010) har en inställning i kontroll menyn vid namn "Reduce input lag". Vore något för "Assassins creed Unity". Eller som jag antar att det heter mer idag "max antal buffrade bildrutor". Man har ju den möjligheten i deras andra titlar... 10/12 Jag säger inte att nvidias kort är dåliga. Allt jag påstod var att man får mer för pengarna för AMDs kort. Sen att nvidias nuvarande kort är bättre är ju självklart... Vem kommer inte ut med bättre produkt än konkurrenterna när AMDs grafikkort är ett... 10/12 oj, vad du vet mycket om mig. "Att du haft otur med dina kort förr beror på att du inte har någon koll på hårdvara!". Självklart vet du inte ett skit om mig. Sedan så hade du känt dig ganska dum om jag hade varit en utvecklare av korten. Nu är det ju... 10/12 Så mycket subjektivt skitsnack här! Just nu så har AMD bättre prestanda/krona för de kan inte konkurrera med nvidias top-segment. Att du haft otur med dina kort förr beror på att du inte har någon koll på hårdvara! ATI hade ett rejält uppsving med Radeo... 10/12 Nu är det väl iofs svårt att hävda att inte 970 ger bra boom for the bucks eller? Billigaste R9 290 jag hittar kostar iaf 2500 och då väljer jag nog fortfarande Nvidia. 10/12 för många år sedan var jag också ett Nvidia fan. Men sedan så såg jag kompisarna som använde ( på den tiden ATI) kort. De hade bättre spelflyt och tack vare ATIs suveräna priser, så hade de råd att hela tiden hålla sig uppgraderad. Medans jag satt där... 10/12
Skicka en rättelse