Project Morpheus är namnet på #Sonys virtual reality-hjälm, som är tänkt att användas i hemmet. Perfekt för dig som vill stänga ute en tjatande pojkvän eller flickvän. I stort sett allt som är snäppet under en katts förmåga att störa ens speltid. Under helgens Playstation Experience hölls det en paneldebatt kring nämnda hjälm och denna kan du spana in nedan.

Om du undrar hur Project Morpheus och Oculus Rift skiljs åt kan du läsa artikeln rörande detta ämne. Vi skickade nämligen @Andreas Eklöv till E3-mässan i Los Angeles och övertalade honom att skriva om sina upplevelser.

Men oculus kommer nog fortfarande gå att köra 1080p. Poängen med den högupplösta upplösningen på skärmen är att man inte ska få en screen door effekt. Men min poäng var att både enheterna kommer fungera fint om man skapar mjukvara för att uppnå upplösni... 10/12 1080p med nerdragen kvalité ja, vad är då problemet med PS4:an som garanterat klarar motsvarande kvalité i motsvarande upplösning med motsvarande prestanda? Det folk pratar om som talar till Oculus fördel är ju ~100 fps i högre upplösningar, och då blir... 10/12 Fast det behövs inte så extrem prestanda för vr. Min laptop med gt740m klarar till exempel att köra flera demos som till exempel vr cinema och titans of space i 1080p om jag drar ner på kvalitén. Jag tror att det handlar om att utveckla för den prestand... 10/12 Tror du verkligen det kommer bli så svårt att ge ett spel man redan utvecklat stöd för Morpheus? Är det så svårt att de inte inkluderar det i spel de redan planerat att utveckla så kommer knappast Oculus slå särskilt bra heller då utvecklarna inte titta... 10/12 https://www.youtube.com/watch?v=5Pz0SwbOvjk Toilet Simulator v2 10/12 Tror verkligen att morpheus kommer floppa. Ps4an är inte tillräckligt kraftfull. Jag menar Oculus har sagt om och om igen att datorer behöver bli kraftfullare för att få en bra VR upplevelse. Och om PCs behöver bli kraftfullare hur ska då ps4an klara... 10/12 En virtual reality-prutt. Blir precis samma upplevelse i project morpehus. 09/12 Jag hoppas att du är medveten om att det visade sig vara ett mikrofonproblem. Jag blev också fundersam först. :P 09/12 moget att fjärta http://www.youtube.com/watch?v=OcyKhtHOc5U&t=19m37s 09/12 Det finns 10-15 av dessa paneldiskussioner upplagda på Playstations Youtube-kanal: https://www.youtube.com/user/PlayStation/videos 09/12
Skicka en rättelse