#That Dragon, Cancer började som ett spel till Oyua, men har sedan utvecklingens begynnelse vidgat vyerna till att innefatta även pc, Mac och Linux. Det är ett poetiskt peka och klicka-äventyr utan pussel, men framförallt en kärleksförklaring till utvecklarens son Joel, som avled i cancer tidigare i år.

Tack vare en framgångsrik Kickstarter-kampanj kommer spelet bli verklighet. Målet på 85 000 dollar har samlats in, och allt över det kommer gå till att minska det banklån de kommer ta för att säkra produktionen.

https://www.kickstarter.com/projects/godatplay/that-dragon-cancer/widget/video.html

Måste alla "seriösa" "artsy" spel ha pissgrafik!? 11/12 Om folk kallar Visual Novels för spel så borde man få kalla det här för spel också. 10/12 Så typ alla Telltales spel är egentligen interaktiva filmer? Fan vad dum jag känner mig som har suttit spelat dem. 10/12 Sluta vara löjlig. Om jag skriver en bok om hur min far dog och kallar det ett spel, blir det ett spel då? För du får ju absolut inte kalla det en bok, för det handlar ju om min far som dog. Väx upp. Ett spel utan spelmekanik är per definition inte ett... 10/12 Vet inte hur jag ska tolka den där kommentaren, tror du han ska göra narr av spelet eller vadå? 10/12 Wow vilken logik... så ett spel är bara det endast om man kan göra saker i det än att bara klicka runt? vad jag vet går inte det i filmer så då är det inte en film utan ett spel. Tycker du är förbannat löjlig så jag ger fan i att ens bry mig i vad du... 10/12 Jag ser fram emot Pewdiepies playthrough. 10/12 Nej, det är det inte. Det är en film där du ibland trycker på musknappen. Det är omöjligt att misslyckas, och det finns ingen spelmekanik. Det kallas spel av en enda orsak: att folk blir lite tårögda och tycker att det är en vacker historia. Tar man bor... 10/12 Det är ett spel, oavsett vad du säger. Men din åsikt gör lika stor skillnad som en bananfluga 10/12 Kan ni inte sluta kalla sådana här interaktiva filmer för spel? Att då och klicka på skärmen gör inte en film till ett spel, oavsett vad det handlar om. 10/12
Skicka en rättelse