Den senaste expansionen är släppt - se lanseringentrailern och ge storskurken på nöten.

#Star Wars: The Old Republic fyller tre år om en dryg vecka men #Bioware ger spelet en tidig present i form av en ny digital expansion - Shadow of Revan. I expansionen, som släpps idag, får spelare möjlighet att göra upp med ärkeskurken Revan som hotar att utplåna allt liv galaxen. Typiskt ärkeskurkar.

Dessutom finns det fem nya nivåer att klättra samt två nya planeter att utforska, den tropiska världen Rishi och Yavin 4 som många borde känna igen från originaltrilogin. Spana in lanseringstrailern nedan, fri från "overkliga" ljussablar.

Skills "laggar" inte. Det känns som det dock. Det är ett problem med sättet de skötter skills på redan i grunden, vilket är ett (i mina ögon) fel som nästan alla andra MMOs också gör. Av ett eller ett annat skäl så finns där en viss marginal där knapptr... 11/12 Inget jag märkt av, angående skills dvs, men om det besvarar din fråga vet jag icke. Glider runt med stabila 80+ fps, mer eller mindre konstant. 11/12 Hur som helst så ska jag nog köpa det här senare, efter att jag klarat Mass Effect 3 som jag skjutit upp ändå tills nu pga bortappade saves. Och sen Dragon Age Inquisition förstås. Gillar SWTOR skarpt, lagt ner hyffsat mycjket tid på det och har lite... 11/12 Har dom fixat den unkna motorn än så skills inte laggar samt att grafikmotorn levererar usel FPS på VISSA datorer helt random ? 11/12 Vet inte varför jag läste "storskurken" som "skogsturken", trodde först att skribenten gått bananas men det är nog man själv som blivit skadad av allt SD snack :/ 10/12 Skribenten verkar ha druckit unken julmust och stukat hjärnan, den som vill utplåna allt liv i galaxen är kejsaren. Revan försöker, på sitt klumsiga psykotiska sätt, stoppa han. @Ercarret. KotOR var länge sedan, Revan har blivit ytterligare utvecklad i... 10/12 Nja, vet småsaker kring det. Jag bör nog ta mig tiden att spela genom KOTOR. 10/12 Han kan ta sig i Revan den där Sith. 10/12 Tvåans huvudkaraktär är kvinna i canon dock, så det fick de rätt åtminstone! 10/12 Förövrigt har man väl tröttnat på den där ärkeskurken som bara är fullkomligt ond och bara vill döda allt i universum. Till och med kejsaren vill ju faktiskt ha fred i SW, inte krig. 10/12
Skicka en rättelse