Ladda upp inför nästa veckas släpp av Elite: Dangerous.

Den 16 december släpps #Elite: Dangerous, Kickstarter-succén som för bara några veckor sedan föll i onåd hos fansen. Alla uppskattade inte det slopade offline-stödet och såväl förbokare som crowdfundare ska få sina pengar tillbaka.

Därför är det kanske med en viss bitter smak i munnen lanseringstrailern slungas ut på internet - de som går igång på olika rymdskepp lär få sitt lystmäte. Ser du fortfarande fram emot David Brabens vakuum?

Tack till Puscifer för detta #nyhetstips!
Så det hade en buget på 15ish miljoner usd? 4 x 2,6 + 2,6 = 13 Fortfarande i imponerande regionen imo. Edit: "COVERD less one quarter" så det kanske skulle ta bort + 2,6 till och med. 14/12 Det stämmer inte riktigt. Pengarna från crowdfundingen har täckt en fjärdedel av utvecklingskostnaderna, resten av pengarna har de pumpat in själva... http://www.pcgamer.com/elite-dangerous-crowdfunding-covered-less-than-one-quarter-of-its-total-cost-cr... 13/12 De skulle aldrig ha ändrat sin Kickstarter och lovat något de med stor säkerhet visste de inte kunde hålla bara för att få in mer pengar. Ärliga? Jag kan inte minnas att jag läst någonstans om att spelet skulle behöva mer pengar än de fick in via Kickst... 13/12 Och du har statistik om hur vanligt det är att få pengarna tillbaka för hur många kickstarterprojekt? Vad jämför du med om de är sämst? En sån här policy är absolut nödvändig med tanke på hur många som försöker utnyttja situationen och få tillbaka penga... 12/12 Spelar du det här spelet alls eller har du läst dig till det du vet? Gå med i samma grupp så kommer ni alltid att hamna i samma instanser och därmed kunna spela ihop både i private och open play. Även om man inte startar på samma ställe så är det ärligt... 12/12 FD har snabbt visat sig vara ett företag som är bland de värsta jag sett när det kommer till att betala tillbaks pengar, både för backers och de som "köpt" beta access. De har även använt sig av argumentet att man inte kan få tillbaks några pengar om... 12/12 förbokat - Check! köpt Hotas -Check! taggad - check! 12/12 Du inser att det kommer fortsätta arbeta med spelet efter release va? Och ang slave FSD så ska dom ersätta denna feature med något annat har dom sagt. De vill att det ska bli lite utmaning att koordinera sig i grupp också. Och man kan visst hjälpa någon... 12/12 Men... jag vill ha en Panther Clipper med Large Plasma accellerators: http://www.jades.org/pixhost/s-panth.gif 12/12 Lägg av. Om du vill spela med dina vänner, mot andra spelare, så finns det inget sätt att göra det i dagsläget, och de har klart och tydligt sagt att de inte kommer att introducera några nya game mechanics vid launch. Säg att ni är fyra personer som vil... 12/12
Skicka en rättelse