#Dragon Age: Inquisition kan ställa sig till den numera ganska stora skaran titlar som lanseras under ganska bedrövliga former. Många har haft problem av olika slag, vilket en patch slutligen åtgärdade. Men inte utan att räddaren i nöden förde med sig nya och i vissa fall humoristiska bekymmer till pc-versionen.

Eller vad sägs om att karaktärer drabbas av ofrivilligt åldrande och att tuffa ärr plötsligt försvinner? Det verkar som att grafikinställningarna har fått en eldboll i maskineriet, vilket försämrar det visuella och skapar diverse märkliga buggar.

Är du en av de som drabbats ska du spana in #Biowares reddit-tråd med instruktioner för att lösa problemet.

Finns det frivilligt åldrande?? Varför fick jag inte reda på det lite tidigare?? Tack så jävla mycket FZ för att ni suttit på den informationen alla dessa år utan att dela med er! :'( 18/12 Trist :S Spelar en Mage och jag kan lugnt säga att 8 hotkeys räcker verkligen inte, speciellt när du också kan fördjupa dig i en ny Mage klass under spelets gång. Kör Ice Mage + Rift Mage, its not enough :( 12/12 Ser inte att kritiken som framförts här mot EA säger något om att de ansvarar för varje brist i varenda spel som släpps. Men det råder ingen tvekan om att de utvecklare som EA tagit under sina vingar verkar gå åt fel håll va gäller kvalité. Nivån sjunke... 12/12 Dem svarade den frågan på en livestream någon gång, jag har för mig att enligt dem så var 8st hotkeys tillräckligt dessutom så har det även med det förbättrade combat systemet att göra då striderna är mycket snabbare och förlitar sig ibland på timming.... 12/12 Ha, Ren spekuation. EA är inte världens bästa spel utgivare där ute men att anklaga dem för var ända misstag en spelutvecklare gör funkar inte. Jag skrev exakt samma sak i DA:I Sub reddit och förvånande nog så höll en majoritet med mig. Dem hade mer än... 12/12 Köpt spelet men argh! Wow heroinet släpper inte!!! Måste...fixa...mer...transmog... 11/12 Ätit ja... så var det. *blåser rökringar* 11/12 Tänkte snabbt fråga här för att: Angående hotkeys/key binding för ens skills i DAI kan man ha flera "sidor", typ om man håller in skift eller alt så bläddrar den sida så man kan sätta ut flera keybinds för ens skills? Att bara ha 8 slots räcker fan inte... 11/12 Jag sörjer det gamla Bioware. Vi saknar dig, må du vila i frid...AMEN. 11/12 jag köper inte många spel men när jag köper så köper jag collectors. DA:i är ett av de få spelköp Jag verkligen ångrar. Så sjukt pinsamt att jag gav bioware en chans till. 11/12
Skicka en rättelse