Nya uppgifter tyder på att den dåliga GTA IV-optimeringen inte upprepas.

#Grand Theft Auto IV var till en början ett härke på pc - det tog lång tid innan många kunde få ordentligt med flyt i spelet och därför har det funnits en oro inför det stundande datorsläppet av #Grand Theft Auto V. En källa till den grekiska sajten Alt-Tab, sedermera översatt av Dsogaming, menar dock att Rockstar fått spelet att spinna i 60 fps.

Medan man inte anger vad för sorts hårdvara som låg bakom de siffrorna säger samma källa att portningen hanteras av gänget bakom #Max Payne 3 som av många upplevs som ett väldigt stabilt pc-spel. Med tanke på vad som precis levererades till vårt spelrum ska det bli intressant att hårdtesta prestandan i början av nästa år.

Hur var det inte avslappnat? 15/12 Slappna av. 15/12 När jag köpte min monitor och bootade upp BF3 i 120 Hz så jag skillnad direkt. Det var som natt och dag. Men men vissa ser ingen skillnad direkt. Vet att det inte handlar om ljud men det är samma sak säger jag. Du vet inte vad du går miste om. Ignorance... 12/12 Jepp. Jag märkte ingen större skillnad att gå från 60 till 120hz. Visst kändes det av en aning på skrivbordet men i spel osv visste jag inte vad som var annorlunda. Att gå tillbaka till 60hz från 120hz nu, oavsett om det är på skrivbordet eller i spelet... 12/12 Jag har Intel(R) QuadCore Intel Core i7-4770K, 3900 MHz (39 x 100) Memory 8.00 GB Video Card NVIDIA GeForce GTX 780 3GB 12/12 vet inte hur många gånger jag har sagt "shit, det där spelet ser ut att kräva en bättre dator" men som sedan har visat sig flyta på hur bra som helst med allt på max. senaste spelet var farcr4, efter trailers och spekulationer så blev man lite orolig,... 12/12 Hoppas min dator orkar med GTA V 12/12 Nu handlar det ju inte om ljud...är det inte katastrof så är ljudet bra nog för mig. Men jag står fast vid att det har med vana att göra. Klart man ser skillnader, men det betyder inte att 60 är dåligt bara för att det finns 120. Eller hur? Men kör du... 12/12 Att säga att ögat inte klarar av att uppfatta är att sprida okunskap. Sen om folk ser skillnad eller inte beror på att det inte vet vad de ska titta efter när de kollar lite hastigt. Många har säkert inte ens sett på en 120 Hz monitor. Ställer man dem... 12/12 Aja ok, är väl bra om man har 144hz som krav. Själv kommer jag aldrig skaffa en skärm med TN panel igen. 12/12
Skicka en rättelse