Skakar liv i 15-åringen, nyversioner på väg till pc, Android och Ios.

#Ubisoft skakar liv i sin gamla strategititel #Heroes of Might and Magic III. I början av nästa år lanserar man en HD-version av det omgångsbaserade strategispelet, och det vankas bland annat stöd för widescreen-skärmar, en editor till pc-versionen (det släpps även till Android och Ios) och lokalt multiplayer.

Samtidigt ska nyutgåvan vara trogen originalet, lovar man. Huruvida det stämmer behöver du bara vänta till den 29 januari för att få svar på.

Så ruskigt kul att köra hotseat med en polare, dock så finns det för få multiplayer kartor, har även laddat hem andras kartor och lirat dem. Vill ha fler ! :-) 12/12 Bra försök till damage control, men ta nu själv och jämför pixligheten i din ärkeängel förstorad till 300% med den nedre i den här bilden som kommer direkt från Ubis reklambild och säg igen att de inte med flit försökt att få det gamla spelet att se säm... 12/12 Känns redan sjukt jävligt att UbiSoft erbjuder recension-sex till FZ-redaktionen O.o 12/12 Varför påpekar folk att spelet inte såg ut så. Förstår ni verkligen inte vad det är dom har gjort? Visst dom är inte helt ärliga men dom har inte ljugit er i ansiktet. Ta en sprite från spelet och förstora den till samma storlek som dom nya är i så får... 12/12 Synd att det är Ubi. No buy. 12/12 Enda som är intressant med HoMM 3 remaken är ju möjligheten att spela det på iOS och Android. Knappast något man köper till PC. 12/12 då kommer ubisoft sluta skicka recensionsex av sina spel;) 12/12 HoMM3 är ett av mina absoluta favoritspel ända sen det släpptes. Vet inte hur många timmar vi spenderade spelandes det i hotseat! Men denna "remake" känns rätt krystad tyvärr. Råder er att istället köpa originalet på GOG som funkar ypperligt. 12/12 Bara att köra med Homm3 HD modden som någon sa här. Fungerar hur bra som helst. Multiplayer i Homm3 lever fortfarande för övrigt. Rätt mkt folk som lirar till och med 12/12 Tittar man på deras hydra video ser man att de inte gör annat än att lägga till nåt horn och lägger lite extra konturer. Såg detta igår blev direkt sjukt besviken 12/12
Skicka en rättelse