Flera nätbutiker har tjuvstartat priskapningarna - upp till 90 procent rabatt!

Igår skrev vi om Humble Bundles stora rea men flera andra spelbutiker på nätet har också börjat kapa priserna ordentligt. Många av dem är tidsbestämda så för att gör de bästa fynden gäller det att vara alert.

Good old Games rear ut över 750 olika titlar, vissa med upp till 90 procents rabatt, och bland dagens erbjudanden hittas bland annat dessa:

#Terraria 1,59 € (-80 %)
#Divinity: Original Sin 26,79 € (-33 %)
#Prince of Persia 3,99 € (-50 %)

Även Gamersgate hylvar ner priserna ordentligt, eller vad sägs om detta:

#L.A. Noire 6,00 € (-80 %)
Hitman-serien -75 % på alla titlar
#Brothers: A Tale of Two Sons - 4,76 € (-66 %)

Butikerna har såklart mängder av fler erbjudanden på sina respektive sajter - hojta om du ser några riktiga kap som vi har missat. Vi vill också passa på att återigen tipsa om TwistedCrunches blogg som tipsar om en rad andra dagliga reor på butiker som Webhallen, CDON och Siba.

Gillar din typo på min typo. Tack :) 12/12 Själv använder jag www.isthereanydeal.com . Kan synka med bl a önskelistan på Steam och andra tjänster, skickar mail varje gång ett spel reas ut eller när priset sänks till önskad nivå. Går att konfigurera ganska detaljerat. 12/12 Det jag har lärt mig är att inte köpa AAA spel förhandsbokning. BF4 Blev försenat 3 extra dagar efter release hos fast2play 12/12 Jo, så är det ju, risker man får ta liksom. Och jag köper där ifrån fortfarande, bara det att folk bör vara medvetna om att de kan blir struligt om man gör det :). Men oftast så har det gått bra för mig, har köpt väldigt många spel också och det har gåt... 12/12 Hm, mycket tråkigt att höra :/ Har nog köpt i runda slängar 50talet spel från diverse sidor och aldrig råkat ut för detta problem. Har framförallt handlat från Kinguin, Instant Gaming och Fast2play. Då gäller det allt ifrån spel till World of Warcraft-s... 12/12 Det ända problemet med "fast2play" "g2play" eller liknande sidor är att nycklarna inte alltid tillförskaffats på helt lagliga sätt, jag har köpt nycklar från G2play och Fast2play som jag använt, några dagar senare loggar jag in på steam där jag möts av... 12/12 Det enda tråkiga med dessa reor(speciellt Steam-reor) att det allt som oftast är billigare någon annanstans - rean till trots.. Exempelvis Divinity för €9,60 http://www.fast2play.com/category/4268/divinity-original-sin-steam-gift/ Eller LA Noire för €2,... 12/12 Kan man inte få önska extra fritid i julklapp så att man hinner spela klart alla spel man köpt på tidigare reor? 12/12 Ärligt talat tycker jag bara dessa reor är så omständiga. Det är så många spel som är på rea och 80% är inget man ens känner igen. 12/12 Tror ni det blir nån prissänkning på ps4? Har tänkt köpe en mot slutet av månaden. 12/12
Skicka en rättelse