Activision släpper multiplayer-delen fri i helgen.

Mitt i alla julreor sticker #Activision ut med ett svårslaget erbjudande – #Call of Duty: Advanced Warfare kan spelas gratis i helgen. Erbjudandet gäller multiplayer-delen av #Sledgehammers månadsgamla CoD-inlaga, och du har fram till klockan 21 på söndag kväll på dig att gratislira.

Om gratisspelandet ger mersmak säljs spelet på Steam till 25 procents rabatt fram till klockan 19 på måndag kväll. Priset landar då på 45 euro, mot ordinarie 60. Inte tokbilligt, kan man kanske tycka. Fast även dyra spel kan vara kul, försås.

Jag är inget troll. Jag har en annan uppfattning om betydelsen, än vad ni har, och jag skämtar aldrig när jag skriver här. Allt jag har skrivit och kommer att skriva i framtiden här, är på allvar. Jag säger endast vad jag tycker och tänker om saker och... 14/12 p12 betyder åldern inte beteende som t.e.x fjortis, men tänker inte föda trollet mer, det har du visat dig länge vara här. 14/12 Barn runt 12-års åldern brukar vara stökiga och jobbiga, eller hur? I alla fall väldigt många av dem. Det finns de personer som är just det: stökiga och jobbiga. Därav p12'or. På LunarStorms tid (och nu också, då LunarStorm har växts upp till liv igen,... 13/12 Kul att man kan testa gratis men vilken smörja! Kändes väldigt styltigt och samma osynliga korridorer som alltid i CoD. Vad är poängen med hoppdräkterna om man ändå inte kan hoppa upp någonstans för att det är osynliga väggar? Tillbaka till BF4... 13/12 det finns redan i ditt bibliotek. bara att ladda hem... 13/12 Kan inte se vart man ska ladda ner det... 13/12 Testade mp igår och det kändes inte alls som cod längre, håller mig till black ops 2 och dom äldre spelen istället, blev besviken på cod ghosts och blev nu besviken på advanced warfare. Inget köp här inte 13/12 Körde det på PS4 hos min bror, och det var faktiskt relativt roligt... men jobbigt efter ett tag med detta "exo-suit-hoppning" upp och ner hela tiden Kanske blir annorlunda på PC, då det är min prio 1 plattform :) 13/12 Testa att lira gillade dubbel hoppen men 50 dollar + 50dollar för banor känndes inte värt det + att det är sån sjuk musacceleration som jag inte gillade. Värt att testa, om inte är det bra helg nöje om man gillar det. Sen var det ganska mycket lagg på... 13/12 Det finns redan i din lista med tillgängliga spel. Bara att installera. 12/12
Skicka en rättelse