Steampunk-spelet till PS4 blir en knapptryckartät historia.

Retrofuturistiska #The Order: 1886 ger Playstation 4-ägare gott om ögonfröjd när det släpps i februari. FZ fick chansen att kort testa en demoversion tidigare i veckan, och intrycket var ett väldigt snyggt actionspel med så många quick time events att vi trodde David Cage var inblandad. Och i en ny, 15 minuter lång film med gameplay får du själv se hur det ser ut.

Filmen visades på Playstation Experience-mässan förra helgen och har nu letat sig upp på Daily Motion. Om quick time events inte är din grej får du inrikta dig på att beundra skägg- och mustaschtätheten.

The Order: 1886 utvecklas av Ready at Dawn och och #SCE Santa Monica. Det släpps exklusivt till Playstation 4 den 20 februari.

Men snälla nån! Nej! Det gör det inte! Skriver det igen, tror du har problem ett hitta en enda person som säger att han spelade spelet för alla fantastiska QTE:s i spelet. Hade man tagit bort dem ur spelet så hade det blivit bra mycket bättre än det red... 13/12 Bevisligen så fungerade qte's i Walking dead. Hade det inte fungerat, så hade spelen fått sämre kritik. 13/12 Det han säger stämmer inte heller. Ska man påpeka något sådant så kan man åtminstone kolla upp om det är så det ligger till. 13/12 Jag hoppas att du är den enda som ens bryr dig, för jag menar.... vad pratar du om? 13/12 Valen skulle man kunna ta bort eftersom alla val i spelet har ingen betydelse bara några minuter längre in i spelet. Du väljer i stort sett bara vem du vill ha kvar och får dig en handfull unika dialoger innan storyn går tillbaka till en punkt där valet... 13/12 Kan inte annat än att hålla med... 13/12 Finns många bra spel med QTE's. Det spel jag ser mest fram emot är väl Until Dawn ser sjukt fräckt ut. Verkar vara QTE rakt igenom och man styr inte sin gubbe alls:P 13/12 Så var det med bioshock infinite, inge vidare gameplay men man spelade vidare för story. Det här spelet kan hamna i samma kategori men ändå dömer alla ut spelet innan dom spelat. 13/12 Såg ovanligt kul ut när man väl fick kontrollen, dock så tror jag detta spelet kommer vara kort, och kanske en aning repetitivt! Jag får en liten känsla av Son of Rome, där grafiken maxas och allt annat är lite si sådär. 13/12 Ser ut som en solid shooter, diggar inte QTEs så jätte mycket men verkar inte finnas fler än i typ GoW. 13/12
Skicka en rättelse