Är du forever alone? Torka då dina tårar och glädjs över att du numera kan tackla vissa delar av #Destinys gruppmaterial alldeles själv. Den franska youtubaren Maiky XD visar vägen i ett nytt filmklipp.

Det är under raiden Crota's End som Maiky använder warlock-klassens glide-förmåga för att ta sig upp på en plats där han i lugn och ro kan knäppa de vanligtvis svåra fienderna med prickskyttegeväret. Knepet tar dock ganska lång tid. Det finns också en liten guide att läsa hos reddit.

"Så klarar du stage 2 på Destiny-raiden Crota's End helt själv" 15/12 Det är som att tröttna på World of Warcraft innan man tar sig till Goldshire och bedömma spelet där efter. Nihilum gjorde det i WoW och försökte ta ner Lich King. Slutade med att dom förlorade world first och blev bannade i några timmar. 14/12 Nja, som jag ser det så är det spelarnas fel som utnyttjar något som inte riktigt var menat. Ett mer extremt exempel är väl i MMOs där vissa spelare besluter sig för att fullständigt förstöra ekonomin i spelet(oftast genom auktionshus) för något knep... 14/12 Jag undrar hur han klarade början med att tända alla lampor? 14/12 Det är väll ändå inte hela raiden? Det är väll fram till slutbossen som han/hon tar sig till helt själv? 13/12 Nej. QA-teamets fel som släpper igenom. Inte utvecklarnas fel att den finns. Eller kravarnas fel som fick precis vad de beställde. 13/12 Jag tycker VoG-raiden är roligaste delen av spelet. Har inte kört den nya raiden på riktigt än så jag kan inte uttala mig om den. Även nightfall är kul (en väldigt svår strike där man får börja om från början om alla dör). Den ger upphov till väldigt... 13/12 Jag testade Destiny demot här om dagen, men kunde inte fastna för det. Älskade grafiken men jag sköt och sköt fienderna, slösade bort magasin efter magasin. Till slut blev det för tröttsamt så jag sprang och slog knytnäven i ansiktet på alla så dem dog... 13/12 Oj vilken usel ai. 13/12 Ja, man kunde ju bokstavligen gå på utsatt väg, inga kuliser direkt 13/12
Skicka en rättelse