#Ubisoft paddlar vidare i svallvågorna efter den synnerligen buggade lanseringen av #Assassin's Creed: Unity. På måndag släpps patch nummer fyra till alla format. Ökad stabilitet och prestanda utlovas, samt förbättringar för onlinespel. För de med AMD-kort kommer Ubisoft också med ett hett tips: installera de senaste drivrutinerna.

Assassin's Creed: Unity släpptes i så ovårdat skick att det genererade listor över de bisarraste glitcharna, och utvecklarna kompenserade sina kunder. Men hur fungerar det idag, efter tre större uppdateringar? Ni som spelar: tycker ni att spelet är i acceptabelt skick, eller väntar ni fortfarande på viktiga åtgärder för att få ut det mesta av upplevelsen?

Jag formulerade mig klantigt. Jag kan installera spelet på den sekundära, men jag kan inte starta det. Man möts av den lilla Unity-loggan, och sedan inget mer. 14/12 Det är alldeles för sent dock som dem gör detta. visst bra att patcha det osv det måste dem ju men det skulle blivit av direkt. släpp inte ofärdiga spel. 14/12 Själv kan jag inte ens starta spelet. Allt som kommer upp är logon med de fyra snubbarna och A:et sen så händer det inget mer. De bästa ca300 kronorna jag någonsin spenderat (y) 14/12 haha, snyggt :D 14/12 Jag har problem med The Crew, kan inte se någon eller ens bilda crew med mina vänner... #NeverDriveAlone HA!! Alla dessa patcher... 14/12 Japp :) Nu flyter det för mig med allt Ultra, dock inte vid massiva bränder :P 14/12 Glöm inte att testa FC4 igen om ni inte gjort det, släpptes en patch som minskade stuttering väldigt mycket för mig igår/förrgår nångång Fortfarande lite i fordon men avsevärt mycket bättre för att höja upplevelsen :) 14/12 Stötte bara på 2 mysko grisar i FarCry 4 ;) https://www.youtube.com/embed/igNoL-gItug 13/12 Själv köpte jag Unity och har dator för Ultra settings, jag har haft stuttering, och 10 fps konstant i början innan dom sa att man skulle stänga av Uplay eller köra offline, spelet stängs av ibland rätt ofta, frysningar på 5-10 sekunder, det senaste pro... 13/12 Japp, jag har inte haft några bekymmer alls förutom AI civila klättrar på allt och sitter fast i väggar/marken. :) 1.03 gjorde mycket. Helt nöjd med gameplay och kontroller (x360). Storyn är också i gott skick! Allt maxxat med en fps på avg 50 (30 i cut... 13/12
Skicka en rättelse