#Satellite Reign är resultatet av förra årets framgångsrika Kickstarter-kampanj. Bakom projektet står #5 Lives Games, där vi bland annat hittar en av skaparna av #Syndicate Wars. Och just #Syndicate är en förebild, så pass att Satellite Reign kallas för en andlig uppföljare.

Vi fick ett smakprov av de krigande agenterna i gameplay-premiären, och nu är det möjligt att uppleva delar av äventyret på egen hand. Spelet har släppts via early access och låter oss utforska det första distriktet i en öppen värld.

Syftade bara på att namnet på spelet i fråga anspelar på vapnet Satellite Rain i Syndicate Wars (och tror jag även det första Syndicate, kommer inte ihåg), där det "regnar" ner laser typ från satelliter. 19/12 Jag kommer definitivt att skaffa spelet även om jag inte gillar förskapade karaktärer. Det skulle vara mer som i Shadowrun Returns gällande skapandet av din "squad". Annars ser det riktigt bra ut för att vara ett RTS. Jag hade ju hellre haft ett TBS-sys... 15/12 Va? 14/12 Satellite Rain... 14/12 Jag ser inte problemet. Att man stöttar kickstarter innebär inte att det är de enda pengarna utvecklarna måste röra sig med - isåfall, hur hade Star Citizen kunnat växa? :P 14/12 Väldigt många kickstarter-titlar hamnar ju som early access när de når alpha/beta. Det är ett enkelt sätt för backers att få tag på spelet och för utvecklarna att snabbt få ut uppdateringar samt att folk som missade kickstartern får en chans att bidra... 14/12 Det låter smartast att göra så. 14/12 Detta börjar kännas mer som Commandos, inget fel i det alls, asbra spel. MEN, så är iaf inte syndicate för mig =) Får se hur det blir när det är färdigt! 14/12 Jag är lite emot deras val att individuealla agenter har specifika kunskaper, istället för att som i Syndicate så hade alla agenter samma förutsättningar och kunskaper. (Syndicate's agenter hade inte ens kunskaper så som hacking etc, vad jag minns). Vad... 14/12 Blir mycke bira då early access ofta gör att man blir besviken om det är ett färdigt spel man väntar sig 14/12
Skicka en rättelse