Bungie stänger av folk med moddade konsoler.

#Bungie har ledsnat på att #Destiny inte spelas som det är tänkt. I ett blogginlägg berättar utvecklaren att man skipat "ninja-rättvisa" genom att banna konton som på ett eller annat sätt fuskat. Exakt hur det fuskats framgår inte, men Bungie berättar att samtliga konton som stängts av hade använt modifierade konsoler.

We routinely review Banhammer actions to ensure that they are applied accurately and fairly. A review of the bans applied over the last week shows that all of the affected accounts had logged into Destiny on a modified console at some point.

Man ger också en kraftig varning för att spela Destiny med moddade konsoler, och uppmanar istället spelarna att spela artigt och med de konsoler återförsäljarna "gav" dem.

Det verkar sannolikt att ban-hammaren svingats mot folk som fuskat i Destiny. Enkla Youtube-sökningar ger resultat som spelare med nästan obegränsad ammunition, kortare cooldowns och annat.

Jo vi äger konsollerna (dvs lådan), däremot så har de rätt att styra Online innehållet och operativsystemet. 15/12 ni äger inte ens konsollerna .. bara rätten att använda dom ,och sony/microsoft kan stänga av er närsomhelst :) 15/12 Enda jag vet om klockändringen i Destiny är att npcn Xür visade annat innehåll till salu, som dock inte gick att köpa (och trots att vad många sade skulle vara vad han säljer nästa helg, stämde inte det med vad han faktiskt sålde då), så var helt mening... 15/12 Ja, på Destiny som ett exempel, så har jag hört talas om en glitch där man ändrade konsolens klocka tills ens fördel (jag minns dock inte till vilket syfte). Detta var i alla fall big NO-NO på som resultera i ban. Man ska vara väldigt försiktig i alla... 15/12 Ska du använda "Live!" så får väl boxen inte vara manipulerad ett smack. Så var det väl med 360 och borde även vara så med den nya. 15/12 Jag skrev med citation på lagligt eftersom det inte är olagligt, men det är ändå inte tillåtet att fuska enl utgivaren. Vad jag vet så finns det inga (förstå mig rätt) "lagliga" modds, så det är ju inget som vi påverkas av så länge man inte fuskar med... 15/12 Jag har inte satt mig in i konsolmoddning på denna generation med modda konsolen innebär många saker inte att bara fuska i spel. Finns inget olagligt i att modda sin konsol :O 15/12 Vad innebär en "lagligt" moddad konsol? Alltså, vad finns det för modds man kan göra som inte har med fusk att göra, vad jag vet så är det endast moddade konsoler som det fuskas på. 15/12 samma med max payne 3 om jag inte minns helt fel 15/12 Rättvist att banna fuskare Inte rättvist att bli bannas bara för att man moddat konsolen 15/12
Skicka en rättelse