En blandning av Gothic och The Elder Scrolls, säger utveckarna.

Det var vackert redan när det släpptes för tre år sedan, men tack vare moddstöd av den gamla, generösa sorten har fans förvandlat #The Elder Scrolls V: Skyrim till ett spel som fortfarande håller för okulär besiktning. Till Skywind, Skyblivion och andra moddar kan vi lägga Enderal – The Shards of Order, en urläcker totalkonvertering som gör sin egen story och värld helt fristående från Tamriel.

Utvecklarna #SureAI (som gjorde #The Elder Scrolls IV: Oblivion Oblivion]-modden Nehrim: At Fate’s Edge) beskriver Enderal som "en blandning av The Elder Scrolls och Gothic", och det vilar på en komplex story och tillför xp-poäng, speciella klasser med mera. Stridssystemet blir dock snarlikt det i Skyrim.

Något releasedatum vill utvecklarna inte ge förrän de är mer säkra på sin sak, men man siktar på release under 2015. När modden är färdig väntar uppskattningsvis 30-120 speltimmar – får filmerna nedan dig att vilja sätta igång?

Exakt! 16/12 Spel som CS och Dota hade inte existerat. 16/12 Tar aldrig slut. Skyrim efter alla dessa år är fortfarande visuellt och spelmässigt bland de bästa. Har nog 150+ mods och fungerar helt ok men använder då BOSS Userlist Manager som är ett måste. En mod som finns på Nexusmod du inte for missa är: Interes... 16/12 Hur påverkar detta dig negativt? Känner du dig tvungen att ta ner modden? 15/12 :S Hur kan du då tycka att mod stöd är till ondo? Massor av indie spel är ju bara "lånade" ideér och gameplay. Många använder samma motor. Utan mods hade inte CS funnits eller DayZ. Minecraft hade inte varit detsamma som det är idag utan mods heller. 15/12 Spelar till mesta dels RPGs och Indie från världen över, så jag har väldigt lite erfarenhet av det tyvärr. 15/12 Antar att CoD är det bästa som finns? Finns en värld utanför umerica-spelen 15/12 Slår ju aldrig fel i att de första mods som släpps till spel med mod-stöd är naken mods som tar bort kläder på kvinnor. Bara kolla på top mods på t ex nexus till random elder scrolls titel. 15/12 Är du allvarlig? Gillar du inte mods så spela inte dem. Vi andra tycker däremot jättemycket om det eftersom det förlänger ett spels liv enormt. 15/12 Say what?? Edit: Rätta mig om jag har fel, men borde det inte vara varje spelskapares dröm att se deras spel älskas/spelas och vidareutvecklas av spelarna? Det om något är väl en sak att sträva efter? Dvs när spelarna älskar spelet så mycket att de tar... 15/12
Skicka en rättelse