Kommer vi att kunna köra Xbox One-spel på pc?

Vi vet sedan tidigare att Xbox One kommer att uppgraderas med Windows 10 när operativsystemet väl släpps under nästa år. Därför kommer det gå att köra vissa Windows-appar direkt på din konsol men en färsk läcka visar också en ny Xbox-app. Den fanns redan i Windows 8 och gör att du kan komma åt dina achievements, din vänlista och butiken via din pc men helgens stora snackis får oss att hoppas på mer.

I januari ska Xbox-chefen Phil Spencer prata om just gaming på Windows 10, något som såklart satte igång spekulationerna kring djupare integrering mellan plattformarna än bara informationbyte. Om Xbox One kan köra Window 10-appar kanske det även blir vice versa?

Läckan visade också en lika djup integrering av sökverktyget Cortana som Windows Phone-enheterna har. Sökfältet, som är beläget precis bredvid den återvändande startknappen, ska reagera på såväl tal som skrift. Halo-fans sätter guldstjärna.

Har inget med tekniken att göra. Vilket är det jag pratar om och det azyn pratar om är utvecklare som väljer att låsa in spelen av marknadsföriga skäl eller estetiska skäl . Sen när du börjar prata allt det andra så är det sånt som redan sker så ser int... 17/12 Jaså, inte det? Hur låter det med 3e personsperspektiv på allting? Usla implementerade kontroller pga utvecklingsstörda handkontroller till konsolerna? FPS caps? Listan kan göras lång. Edit: Dessutom, när nästjen först kom på tapeten skrek hela industri... 17/12 Trams,Förstår inte hur du kan göra den kopplingen, smidigare möjligheter för uvecklare så dom inte måste utveckla mot 2 olika plattformar är ju bara positivt och ger inte fler begränsningar till windows, 17/12 Öppnar upp för ännu fler begränsningar för PC:n... Hörde jag "kontrollvänliga appar"? Hoppas innerligt att SteamOS tar fart så att man kan kasta ut Windows ur sitt liv en gång för alla. 17/12 Gillar iaf app delen att du kan köra samma app på pc och xbox one vilket öppnar upp för för enklare utveckling. 17/12 Games for Windows Live 2.0 - Som vi har väntat. 16/12 Ja du Calle, jag tror nog att det är lite väl mycket önsketänkande från vissa journalisters sida (några få) att Xbox One-spel kommer kunna köras på PC.. Det lär inte hända.. Då äter jag upp mina kalsonger (med glädje, för självklart skulle jag också vil... 16/12 15/12 Snarare är operativsystemet låst till 30FPS och 720p 15/12 Man får ju hoppas de betyder xbox spel på windows... men de är antagligen bara så man kan chatta, kolla stats och köpa spel 15/12
Skicka en rättelse