Ropades hem för nästan tre gånger så mycket som P3 Spel-inspelning och tre konsoler.

Musikhjälpen är över för i år och slog återigen rekord - närmare 30,5 miljoner kronor samlades in för att stoppa spridningen av HIV. Förutom att önska låtar fanns det också möjlighet att ropa hem unika spelupplevelser på auktion och bland dem visade sig Petter vara mest populär.

Förutom att musikern skulle spendera en helkväll i din tv-spelssoffa ingick också den samlarutgåva av Playstation 4 som skapades i samband med den första konsolens 20-årsjubileum. Det vinnande budet blev hela 44 544 kr, nästan tre gånger så mycket som P3 Spels auktion på andraplats. Där ingick förutom podcast-inspelning och samkväm även ett Wii U, ett PS4 och en Xbox One - paketpriset landade på 16 101 kr. Att lira med Dota 2-proffset Akke slutade på beskedliga 5 700 och blev därmed brädat av såväl streamingsession med Sp4zie och Dunderpatrullens gamingdator.

Hen är genialt, när man inte vet kön eller kön ej är relevant så är ju hen prefekt att applicera i ett sådant sammanhang. Det är inte en "grejj" ni gör en grejj av det. Gå vidare, samhällen utvecklas såväl gör språk. 17/12 Det har inget med konservatism att göra, det har och göra med att vissa ord bara är jäkligt dumma. Det märks ju inte minst när andra skrattar åt hur långt vi ska ta allt i detta landet, något vi verkar ha blivit kända för. 16/12 Hur kan det vara konstigt när det är korrekt svenska? Den ena personen sa bu och den andra personen sa bä. 16/12 Kan ju faktiskt bero på att ändringarna oftast är helt uppåt väggarna idiotiska och allt för ofta endast görs för att stilla en skrikande minoritet.. Exempelvis när man lägger in ett femnazi icke-ord för att feministerna är för obildade för att använda... 16/12 Hen är ett utmärkt ord tycker jag, vill man inte säga eller skriva det så slipper man. Men att orka bråka om ett könsneutralt ord är bara löjligt och trångsynt. Finns en del konservativa, oftast gubbar som skriker sig hesa varje år när svenska akademin... 16/12 - Otörstig - Släckt - Inte törstig (inte ett ord men likväl ett uttryck) - Drucken - Vätt Finns många ord att använda. Sökte du lite bland de ord vi har istället för att anta att de saknas kanske du inte hade känt sådant behov av att använda fullkomligt... 16/12 Det menade inte jag heller, utan att alla 3 orden blev lika konstigt skrivet 16/12 Jag använde olika alternativ hur du kan forma en mening. Jag menade inte att du ska skriva ut personen/individen/människan om en person utan välja ett av orden. 16/12 Det där blir ju bara konstigt skrivet, som att det är 2 personer i fråga? Att "någon" är person nummer 1 och "personen/individen/människan" är en person nummer 2? 16/12 Varför inte bara kalla alla dessa människor som du rabblade upp för individen, människan eller bara personen? Jag har dessutom svårt att tro att om en individ nu vill vara en kvinna istället för man att personen skulle gilla om man kallade människan för... 16/12
Skicka en rättelse