Ramlar poletten ner på näst sista ledtråden?

Nu börjar det dra ihop sig om du vill ha en chans att vinna något av de sjyssta spelpaketen som ligger i potten för denna omgång i våra julkalendertävlingar. Vi tycker såklart att svaret har varit glasklart redan från första ledtråden men för att vara snälla ger vi dig nu den näst sista - en flerfaldig Oscar-vinnare som spelat allt från galning till charmör. Ibland båda samtidigt.

Ledtråd 6

Here's Jack!

Vi vill alltså ha namnet på en spelskurk och du får nya ledtrådar varje dag till och med onsdag. När du vet svaret skriver du det i formuläret nedan, där du också anger vilket av de fem prispaketen (se längre ner) du vill tävla om. Du kan bara svara en gång och inte ändra ditt svar, så se till att svara rätt.

Priserna kommer från #Bandai Namco – stort tack!

Priser:

[info]Prispaket 1: Hårdvara

  • Mad Catz Cyborg Keyboard V7

  • Mad Catz Cyborg MMO TE (mus)

  • Mad Catz Freq 3 (headset)

  • Saitek Cyborg Fly 5 (joystick)

Prispaket 2: PS4-spel

Prispaket 3: PS3-spel

Prispaket 4: Xbox One-spel

Prispaket 5: Xbox 360-spel

[/info]

Killen i Full Metal Jacket, får smeknamnet Joker i filmen :P 19/12 Felfelfel 1. Zlatan säger nånting om "riktiga skojare" och syftar på dem som busringer och uppger för att vara honom. Joker vars karaktär i Batman är något av en misslyckad clown. 2. Parodi på rederiet där en av huvudkaraktärerna heter/kallas för Joker... 19/12 karaktären i rederiet kallas jokern.. : jokern har en kavaj killen i full metal drar en joke [bebop och recksteddy är jokrar... : och Jack Nicholson spelar jokern back in the days trodde wario ja...zlatan har lika stor näsa och mustach.... 19/12 Så när presenteras vinnarna då :D 19/12 Smart Teori tobbush ! mina teorier. 1. Zlatan och jokern har ungefär lika stora näsor. ( oh did i?) 2. hoppade över ledtråden. 3.läder, Jokern bär kavaj 4. hoppade över. 5. hoppade över. 6. Jack agerat som jokern i Batman 1989 7Heath agerat som jokern... 18/12 nu är ju tävlingen avslutad så nu fattar man lite men de vart försent :( mina teorier: zlatan klippet = tankovic var en joker i truppen 2a, rederiet har en skådespelare som kallas joker 3. joker använder kostym?:P 4. joker är en psykopat? :P 5. svår,... 18/12 fan..nu kom jag verkligen på det...:( 17/12 Antalet paket varierar, vi har fått rätt många saker och pysslar ihop paket fördelade på plattformar. Vi sparar inga. 16/12 Gjorde tvärsom vad jag sa och svarade nu, kopplade 6/6 ledtrådar så då borde det ju inte kunna vara fel? 16/12 Kommer ni lotta ut en till varje prispaket eller kommer flera kunna få samma paket? Kommer ni isåfall lotta ut de prispaket som blir över längre fram kanske? 16/12
Skicka en rättelse