För några veckor sedan blev det officiellt att The Hunter: Primal är under utveckling och att ett släpp var nära. Idag är det dags för släpp och jaktsäsongen kan börja via Steam Early Access.

#The Hunter: Primal har en engångskostnad på 19,99 Euro och ska inte ses som en färdig produkt. Innehållet är begränsat och dinosaurierna du kan jaga är utahraptor, triceratops och skogens riktiga konung – tyrannosaurius rex. Den förstnämnda gynnaren är en mellanstor köttätare som föredrar att jaga i flock och dessa kommer garanterat bli en listig nöt att knäcka. Triceratops är med sina karaktäristiska horn och sköld en fredlig varelse, som dessutom gör sig bra på väggen. Om du vill utmana ödet tillsammans med ett gäng vänner kan du ta dig an tyrannosarius rex.

#Expansive Worlds kommer att slänga in fler vapen, dinosaruier och förbättringar fram till det skarpa släppet under 2015. Vi förutsätter att de även kommer se till att alla äventyrslystna jägare kommer att ha en hel del att se fram emot, även efter släppet.