#DayZ gjorde onekligen överlevnads-genren omåttligt populär och har öppnat utvecklares ögon. Bland annat har #The Forest sett dagens ljus, men där har de levande döda bytts ut mot galna kannibaler. Nästa spel för rakning är #Stranded Deep och tankarna förs onekligen till sistnämnda spel.

Utvecklarna på Beam Team Games bjuder på slumpgenererade banor, vilket ska göra varje omgång unik och dessutom kommer spelet med stöd för Oculus Rift. Det mest spännande är dock möjligheten att utforska det djupa blå, men akta dig för glupska hajar och syrebrist.

Tack till vuze2143 för detta #nyhetstips!
Steam behöver verkligen se över early access. Ställa lite krav på utvecklarna och rensa upp lite. Såg t.ex att The Stomping Land fortfarande ligger på early access, även fast utvecklarna har slutat arbeta med spelet. Spelet kommer aldrig bli färdigt men... 18/12 Fan vad nice, skulle va trevligt med ett överlevnadsspel som faktiskt är överlevnad och inte skjut/spring från kannibaler/zombies spel. 17/12 Ser riktigt nice ut! Lite The Forest stuk över det, och jag gillar verkligen undervattens aspekten, kan inte vänta att lägga händerna på detta och utforska det mörka skumma djupet av havet =) 17/12 Det var du, men missade helt ditt nyhetstips. Har åtgärdat misstaget och skyller, i vanlig ordning, allt på Calle. 17/12 Jag spyr lite på 'slumpgenererade världar' i sådana här spel. Det betyder ju allt som oftast att det inte finns några riktigt häftiga områden man verkligen vill ta sig till och utforska... Generic ship 5 pusslat ihop med generic cave 13 kan bara bli så... 17/12 På tal om det och survival spel som går ur early access så släpptes ju neo scavenger för några dagar sen: http://www.rockpapershotgun.com/2014/12/16/neo-scavenger-released/ 17/12 Det är dags för en annan ingrediens nu i survival-soppan! Om genren inte ska gå sönder måste något nytt blandas i. 17/12 Saknas bara zombie-hajar! 17/12 Har länge väntat på detta, när kommer det då? 17/12 Precis, men min egentliga poäng är att The Forest verkar så mycket bättre än Stranded Deep just tack vare dessa kannibaler :P 16/12
Skicka en rättelse