Försenade patchen ute till PS4 och Xbox One, pc-versionen släpps inom kort enligt Ubisoft.

Det blev bara ett dygns försening för den fjärde uppdateringen till #Assassin's Creed: Unity, som först var tänkt att att släppas i måndags men som sköts fram i sista stund. Patchen släpptes i går – men inte utan förbehåll och bekymmer.

Patchen är släppt till PS4 och Xbox One, men pc-spelare får vänta ett tag. Det senaste budet är att den släpps senare i veckan. Som tröst ingår ett par pc-specifika ändringar i changeloggen.

För Xbox One-versionen är problemet storleken: istället för att hämta en uppdatering på drygt 6 GB plockas spelet hem i sin helhet, vilket lastar anslutningen med 40 GB nedladdning. #Ubisoft berättar att man samarbetar med #Microsoft för att komma fram till en lösning, men än har man inget sätt att banta nedladdningen.

Uppdateringen riktar in sig på prestanda- och stabilitetsförbättringar, och även på att städa bort bekymmer med multiplayer, menyer och allmänna buggfixar. Hela ändringslistan har du här.

Jag håller med om att där skulle man kunna en bra slutsats att det hade fått 5/5 om det var klart och den mängd buggar var borta och nu fick det bara 4/5. Eller en symbol extra att spelet hos recensenten var buggigt / inte buggigt 28/12 Rome 2 då som fick 5/5 som va ett oklart spel? Ingenting med spelet funkade men ni gav det max betyg. Är ju knappast första gången som ni ger sjukt höga betyg till spel som inte funkar. Klart som fan folk undrar på speciellt när många andra spelsidor... 20/12 Tompa, tror du missförstod mitt inlägg. Det var riktat faceslicer och hans kommentar om att ni fått pengar i fickan för att sätta 5/5 på Assassins Creed: Unity (vilket jag för övrigt anser vara ett ganska bra betyg, gillar spelet enormt.) 18/12 det ligger i tiden. Fox news-retoriken normaliseras i frånvaron av intellektuella resonemang, skrik istället "mindless liberal", "kommunist" och "håll käften hippie" tills allt låter som du vill, eller tills allt åtminstone är tyst. 18/12 Det är enkelt! De som "ser konspirationer" i höga betyg till spel de "inte gillar" har självklart fått en slant av konkurrerande spelförerag för att smutskasta andras spel. Helt självklart liksom! För de går ju inte ha avvikande åsikter från mina egna... 18/12 Många här på forumet/internet som inte inser vilken allvarlig anklagelse korruption faktiskt är. Keep up the good work! Förövrigt hoppas jag betyg slutar vara praxis inom spelvärlden, så personligt och ger bara upphov till massa butthurt. Bättre att läs... 18/12 Saru: skulle du gilla att kallas korrupt utan anledning när du jobbar? Om inte - kalla inte oss det. Nästan all kritik mot vår AC: U-recension handlar om hur vi kunde ge 5/5 trots buggarna. Ett svar: vi hade inte de buggarna när vi testade PS4-versionen... 17/12 Ja det är jag. Skåne tillhör faktiskt Sverige 17/12 Är du säker på att du bor i sverige? 17/12 utan buggar och diverse problem så är det i alla fall ett mästerverk i den egna genren av just Assassins creed spel :p 17/12
Skicka en rättelse