Under hösten har vi diskuterat #Wildstar och frågat oss om Genesis Prime-uppdateringen kan få saker att gå i rätt riktning. Trots nedskärningar i personalstyrkan så kämpar #Carbine Studios vidare med sitt science fiction-mmo, och i början av nästa år är det dags för nästa stora uppdatering.

Wildstar har alltid kört med mottot "spela på ditt sätt", men har kanske inte alltid levt upp till det. Den kommande uppdateringen ska styra upp det och i ett inlägg får vi en första glimt av vad som väntar. Två nya instanser, en för låglevel och en för end game, ska lanseras. Looking for group-verktyget och medaljsystemet för instanser förbättras, samtidigt som vi får möjligheten att förändra utseendet på våra karaktärer utan att börja om från början igen. Efter påtryckningar från spelarna kommer alla shiphand-uppdrag att finnas tillgängliga i veteran-version på end game.

Läs om alla förändringarna i inlägget.

Timewalls vet jag inte? Visst var deras progression stelbent (att sista raiden var 40m och folk hypade det var dömt att misslyckas) men det kändes för min del som att det mesta var osmidigt och man tvingades göra tråkiga saker i väntan på det roliga.... 19/12 Dom lovade ett spel för hardcore människorna, vad vi fick var knappast hardcore däremot så var det en massa skit som var låst bakom timewalls och nu försöker dom göra spelet till jag vet inte vad. 18/12 Tror Wildstar blev lite för hypat för sitt eget bästa. Jag var så jävla imponerad av alla coola trailers och allt verkade guld och gröna skogar. Sedan blev det helt enkelt omöjligt för det att leva upp till de förväntningar man hade byggt upp under ett... 18/12 Är främst jag som rapporterat om Wildstar, och det har väl börjat gå mer i moll efter lanseringen. Nedskärningar, avhopp från profiler på företaget och sammanslagning av servrarna (megaservers är en sanning med modifikation) vittnar om att det inte går... 18/12 Sanning med en rätt rejäl modifikation. 4 guilder har rensat highmaul, en ryskspråkig, en finskspråkig och en kinesisk. Utöver det har en internationell guild 7/7 medan ett 30/40-tal har 6/7. Mig veterligen spelade en av dessa personer Wildstar med Euge... 18/12 Inte ett dåligt spel, det är bara inte bra nog för att gå bra. 18/12 Jag hade jättegärna spelat Wildstar om de kunde optimera det lite ordentligare och uttökat byggandet ännu mer. Jag gillar faktiskt Wildstar. :| Just nu är jag dock fast i andra spelvärldar. 18/12 Den där släktingen som inget visste fanns förrän dödsboet skulle delas upp. 17/12 Bytte guild för någon månad sen, nu kör vi 5h raid 6 kvällar i veckan.. jävligt kul måste jag säga. Framtiden är oviss, men de raidintresserade som lämnade för wow börjar iaf komma tillbaka - där raiden clearades på 4 dagar. 17/12 Välkomna förändringar kan jag tänka mig, men jag lär inte återvända till Wildstar i vilket fall som helst (lite trött på MMO's rent allmänt dessutom). 17/12
Skicka en rättelse